Sport- Derbi Vojvođanske lige „Istok“ opravdao je očekivanja, prava borba viđena je na terenu, a domaće tribine bile prepune gledalaca i navijača. Omladinac iz Botoša iako oslabljen odigrao je nerešeno 1:1 protiv jesenjeg prvaka ekipe Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva.

Poveli su gosti odmah na početku utakmice, u petom minutu, kada je Radišić izveo Slobodan udarac, a na loptu natrčao Matić i postigao gol za 1:0.
Zapretili su domaći u 8. munutu, ali je na sreću golmana Magde, Novković loptu poslao pored stative.


U 10. minutu utakmice, nakon starta Tatića, Jović je napustio teren i umesto njega u igru je ušao mladi Đukanović.
Nakon starta Anovića nad Novkovićem glavni sudija Domazetoski svira faul, slobodan udarac izvodi Brkić i nakon gužve u šesnaestercu na loptu natrčava Novković i na radost domaće publike pogađa za 1:1.


Zapretili su gosti u 40. minutu preko Matića, koji je loptu poveo po levoj strani iskosa, izašao sam pred golmana, ali nakon udarca lopta je završila tik pored stative Miškova.

Trener Omladinca Miroslav Simanić

Odmah na početku drugog poluvremena u 48. minutu Matić sa sredine kaznenog prostora ulazi ka unutra i na odbijenu loptu precizno šutira ali  pogađa stativu.
Prvu priliku u drugom poluvremenu imali su domaćini, kada je Golijanin u 59.minutu asistirao za Novkovića koji sa 20.metara upućuje šut, ali iznad prečke golmana Magde.

Pune tribine

U 80. minutu meča Kujundžić prolazi sa leve strane, zalama ka golu, precizno šutira, ali odlični Miškov brani.
Zadnju priliku na meču imali su domaći, kada je Brkić, u 88. minutu nakon odličnog centrašuta, pronašao Radulovića, koji glavom precizno šutira, ali Magda spektakularno interveniše, sprečava siguran pogodak i rezultat ostaje nepromenjen 1:1 u derbiju „Istoka“.

FK OMLADINAC FAM: Miškov, Radulović, Delić, Tanjga, Stošić, Kuburović, Novković, Golijanin, Kvrgić. Jovin i Brkić. Zamenici igrača: Matković, Đukanović, Sarić, SRemac i Spalević.

FK JEDINSTVO: Magda, Bajat, Zemunski, Korać, Kovačević, Radišić, Kujundžić, Zekanović, Tatić, Anović i Matić. Zamenici igrača: Tomić, Dapčević, Stankov, Draganić, Vujović i Ninić.