Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za dečji animirani film „Jakari i veličanstveno pero“. Film se prikazuje u nedelju,6. marta, u 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Ime dobitnika objavićemo u subotu.

 

 

U okviru filmskog matinea Kulturnog centra u nedelju, 6. marta prikazuje se dečji animirani film „Jakari i veličanstveno pero“. Film je sinhronizovan na srpski jezik i prikazuje u dva termina, od 11 i od 16 časova.

Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po popularnoj ceni od 250 dinara.

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksa indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže, stvoriće neraskidivo prijateljstvo između Sijuki dečaka i ponija koji trči poput vetra.