Provedite pet dana krstareći dalmatinskim ostrvima, od Splita do Korčule, Visa i Hvara po neverovatnoj ceni već od 329 eura. Pod toplim suncem mediteranskoga leta uživaćete u krstarenju dalmatinskom obalom, ručati na brodu, kupati se u osamljenim lučicama, posećivati znamenite gradove na ostrvima…

Brod Gradina ima 18 dvokrevetnih kabina za 36 osoba. Svaka kabina je klimatizovana sa sopstvenim tušem i toaletom, opremljena ormarićem, sefom, zatvorenim i otvorenim salonom za goste, kao i barom, koji je gostima na raspolaganju ceo dan uz doplatu. Na trećoj palubi nalazi se veliki prostor za sunčanje na ležaljkama. Prilaz za kupanje je uređen na krmi broda (velika prostrana platforma).

 

CENA 329 EVRA UKLJUČUJE

– Krstarenje prema programu

– Smeštaj u dvokrevetnoj kabini (1/2 TWC S sef KL) u potpalublju

– 4 x polupansion (doručak i ručak)

– Lučke takse

– Trošak goriva i posade

– Besplatan internet

– Organizacija i realizacija putovanja

Saša Tucić, vlasnik franšize u Zrenjaninu

Zapratite Facebook stranicu i Instagram profil  Turističke agencije RELAX i budite u toku sa bogatom ponudom i svim akcijama!

POGLEDAJTE PROGRAM KRSTARENJA:

1. DAN: SPLIT – MAKARSKA

Polazak autobusa (doplata za autobuski prevoz) iz Srbije  Noćna vožnja sa kraćim pauzama zbog graničnih formalnosti, odmora I osveženja.  Očekivan dolazak u Split oko 12.00h  Polazak broda GRADINA u 13.00h. Krstarenje dalmatinskom obalom u pravcu Makarske. Ručak na brodu. U popodnevnim satima pauza za kupanje u jednoj od uvala Makarske rivijere. Noćenje u luci u centru Makarske. U večernjim časovima, slobodno vreme za samostalne obilaske, i šetnju poznatim šetalištem koje se odlikuje brojnim restoranima, prodavnicama i barovima. Noćenje na brodu.

 

2. DAN: MAKARSKA – OSTRVO KORČULA

Nakon doručka plovidba u pravcu ostrva Korčula. Ručak na brodu u jednoj od idiličnih uvala. Slobodno vreme za kupanje. Dolazak u popodnevnim časovima u grad Korčulu, rodno mesto svetskog putnika i avanturiste Marka Pola. Slobodno vreme za kupanje, šetnje i samostalno razgledanje. Noćenje u luci, neposredno pored grada Korčule.

3. DAN: OSTRVO KORČULA – OSTRVO VIS

Nakon doručka plovidba u pravcu ostrva Vis. Zbog svoje izolovanosti, ostrvo predstravlja zaista nešto posebno, i za njega još uvek važi slogan “Mediteran kakav je nekada bio”. Ručak na brodu i pauza za kupanje u jednoj od prelepih uvala. Dolazak u Višku luku u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za samostalno razgledanje i šetnje. Noćenje na brodu u viškoj luci.

4. DAN: OSTRVO VIS – OSTRVO HVAR

Nakon doručka polazak broda sa ostrva Vis. Plovidba u pravcu Paklenih ostrva koja se nalaze neposredno ispred grada Hvara. Zaustavljanje na Paklenim ostrvima. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Dolazak u grad Hvar u kasnim popodnevnim satima. U večernjim časovima, slobodno vreme za šetnju i samostalne obilaske. Noćenje na brodu.

5. DAN: OSTRVO HVAR – SPLIT

Polazak sa ostrva Hvar u ranim jutarnjim časovima. Plovidba u pravcu Splita. Doručak na brodu. Dolazak u Split, i iskrcavanje u 10.00h. Slobodno vreme za šetnju po splitskoj tržnici i šoping. Polazak autobusa u 12.00h. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim satima.

ZA VIŠE INFORMACIJA OBRATITE SE TURISTIČKOJ AGENCIJI „RELAX“ koja se nalazi u Tržnom centru „Pink“ u Gimnazijskoj ulici broj 25/4.  Broj telefona: 023/510 845

 

KOMPLETNU PONUDU I CENE aranžmana Turističke agencije RELAX pogledajte OVDE