Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za film „Suncokret“ koji je prikazan na ovogodišnjem FEST-u. Film se prikazuje u subotu, 16. aprila, u 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

 

 

U bioskopu Kulturnog centra u subotu, 16. aprila, uprikazuje se film „Suncokret“ koji je prikazan na ovogodišnjem FEST-u. Ovaj kazahstanski film snimljen je 2021. godine, traje 98 minuta, a režirao ga je Elya Gilman.

Film počinje u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

Četrnaestogodišnji Amir se krije u svom virtuelnom svetu igara bežeći od školskih i kućnih problema. Za razliku od stvarnog života, u virtuelnom svetu je sve jednostavno i jasno. Međutim, sukobi u porodici i u školi dovode do pobune…

Glumci: Rashid Musin, Sloboda Mićalović, Yerkebulan Daiyrov, Kirill Käro. Režiser: Elya Gilman