Zrenjanin- Izgradnja novih zgrada kompanije BMT Lux Invest, na prostoru  od ulice Žarka Zrenjanina sve do Maxi marketa kod Glavne pijace, udaljenom svega 500 metara od centra grada polako se privode kraju.  U toku je izgradnja poslednje etaže stambeno- poslovnog objekta u ulici Žarka Zrenjanina 14, a uskoro očekujemo početak radova i na drugoj lameli, već tokom ovog meseca. – ističu iz BMT Lux Investa.

Na gradilištu su u toku su radovi na završetku sive faze na prvoj lameli, a očekuje se tokom ovog meseca prelazak na novu lamelu.

Projekat u ulici Žarka Zrenjanina

Stambeni kompleks u ulici Žarka Zrenjanina projektovan je prema principima vrhunske gradnje i po meri savremenog života. Kompleks je podeljen u dve lamele koje će biti sagrađene na atraktivnoj lokaciji u Zrenjaninu u ulici Žarka Zrenjanina br. 14. Gradnja je planirana u dve faze, i to u prvoj fazi objekat spratnosti P+4+PS (povučeni sprat) u okviru koga će se nalaziti 46 stanova i 3 poslovna prostora. U drugoj fazi biće izgrađen objekat spratnosti Po+VP+4+PS sa 40 stanova i 17 garažnih mesta. U dvorišnom delu kompleksa predviđeno je parkiranje i organizovanje zelenih površina. Ovaj kompleks odlikuje funkcionalan raspored i moderan dizajn, kao i različite strukture stanova, što da daje mogućnost pronalaženja idealne nekretnine za potrebe svake parodice, od najmanjeg do velikog domaćinstva.

Početak radova izlivanje temelja i trenutni izgled

Prilikom izgradnje navedenog objekta koristićemo najmodernije materijale visokog kvaliteta, termo klima blok, šestokomorni PVC profil sa dvoslojnim staklom punjeno argonom, stakla 4 godišnja doba sa zaštitom od UV zračenja, antracid boje. Ulazna vrata zgrade biće opremljena interfonom, dok su ulazna vrata u stanovima osigurana sistemom “ONE TOUCH LOCK”. Keramika je italijanske i španske proizvodnje prve klase, dok je grejanje podno na zemni gas sa ugrađenim kalolimetrima za svaki stan.

 

Zakažite sastanak na brojeve telefona: 063/776 – 95 – 37, 062/520- 200, 060/539 – 99 – 85, 023/604 – 952 ili dođite u prodajnu kancelariju BMT LUX INVEST-a koja se nalazi u ulici Rade Končara 14A.

ZA DETALJNE INFORMACIJE POSETITE SAJT OVDE

ZAPRATITE FACEBOOK STRANICU

INSTRAGAM BMT LUX