Pred nama je praznični vikend, Prvi maj dan kada većina nas  voli da ode u prirodu i da po tradiciji sa svojim prijateljima provede kvalitetno vreme i uživa u lepom „zalogaju“, naša preporuka je  da ove dane provedete zajedno u Restoranu Malo jezero koji se nalazi nedaleko od centra Zrenjanina (samo 4km) na
kraju Mostarske ulice na Novoj koloniji u blizini poznatog kupališta Peskara.

Restoran je okružen  zelenilom i jezerom i u potpunosti pruža ambijent u kojem možete provesti prvomajski praznik. Ovde možete iskoristiti teren za odbojku ili fudbal u pesku, kao i plažu za sunčanje.

 

U restoranu se nudi prvomajska roštiljska ponuda, a na raspolaganju se nalazi kako zatvoreni deo, koji je uvek olakšanje u slučaju iznenadne prvomajske kiše, tako i prelepa zelena terasa restorana ispod krošnji topole, lipe i platana.

PRVOMAJSKA PONUDA RESTORANA „MALO JEZERO“

Ispred restorana „Malo jezero“ se nalazi prelepo jezerce i mirna, pitoma travnata plaža. Prilaz vodi je omogućen sa dve drvene talpe koje se svake godine obnavljaju pomoću volje i entuzijazma ljubitelja ove plaže.
Brigu o čistoći plaže i pravilima lepog ponašanja i druženja, pored osoblja restorana, vode i posetioci plaže kroz godinama građen i negovan duh zajedništva i solidarnosti. Po tom duhu, restoran je spontano dobio ime Malo jezero – kafana za prijatelje.

Zapratite Facebook stranicu i Instagram profil restorana „Malo jezero“ i budite u toku sa akcijama i ponudi koji nudi.

Restoran je omiljen i zbog malog drvenog parka u bašti sa raskošnim krošnjama koje pružaju osvežavajuće rashladni ugođaj i zaštitu u vrelim letnjim danima.

ADRESA

Mostarska BB, Peskara, Zrenjanin

RADNO VREME

Vikend  od 08 do 00 časova

REZERVACIJE

Rezervacije za ručak se primaju unapred, na broj telefona: 060/0668002