Zrenjanin- U optici „Prima“ za svega 15-20 minuta vaše nove naočare će biti gotove i savršeno podešene uz vaše lice! U optici Prima uz svaki kupljeni okvir na poklon dobijate tvrdu futrolu, kao i mikrofiber krpicu koja služi za brisanje stakala.

Ponuda sunčanih naočara u optici Prima

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa naočarima, pravo je vreme da  posetite optiku PRIMA, jer su kod njih sve usluge BESPLATNE! Dočekaće vas  savršeno uigrani tim koji se sastoji iz optičara, optometriste i oftalmologa. Ljubazno će vas uslužiti i uz dovoljno vremena i pažnje upoznati sa svim proizvodima i uslugama koje pružaju.

PROVERITE SVOJ VID BESPLATNO

Uvek možete doći bez zakazivanja i proveriti svoj vid ili se konsultovati sa njihovim  timom u terminima:

Radnim danima od 9-13h

Utorkom od 17-19h

Četvrtkom od 17-19h

ONLINE ZAKAZIVANJE – Klikom do boljeg vida OVDE

Kutak za mališane

Ukoliko vam spadaju ili vas stežu, žuljaju ili su samo krive naočare trebalo bi da dođete, jer vas jedino to deli od savršeno udobnih naočara –optičari su tu da ih podese za samo nekoliko minuta!

U slučaju da slomite naočare ili dođe do nekog jačeg oštećenja, da vam papučice (silikonski delovi koji naležu na nos) otpadnu ili samo vremenom požute – optičari su tu da ih poprave, zamene i podese ako je to potrebno.

 

Više informacija pogledajte na sajtu www.optikaprima.rs

Zapratite Facebook stranicu i Instagram profil optike „PRIMA“

ADRESA

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 36 (preko puta glavne apoteke) ZRENJANIN

KONTAKT

062 259050 i 023 535 730

„Sa zadovoljstvom ćemo vas dočekati i uraditi sve što je u našoj moči da i vi postanete jedan od velikog broja naših zadovoljnih klijenata“, poručuju iz optike „Prima“.

Optičarska radionica „Prima“ osnovana je 1992. godine u Zrenjaninu sa ciljem da neguje porodičnu tradiciju i da brine o vašim očima, vašem vremenu i vašem budžetu!