Trgovinski lanac GOMEX svrstan je u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti platinastim AAA sertifikatom i jedini je trgovinski lanac u Srbiji koji je nosilac tog laskavog priznanja najpoznatije bonitetne kuće „Dun & Bradstreet”.

 

Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo kompanije koje tri godine zaredom imaju ocenu najviše bonitetne izvrsnosti (Zlatna AAA). Sertifikat se izdaje od strane najstarije i najveće svetske bonitetne kuće „Dun & Bradstreet” čiji se proizvod bonitetne ocene danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju. Bonitetna ocena se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

 

Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji GOMEX će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu.