Koncertom Seke Aleksić završena je tradicionalna manifestacija „Boemske noći“ u Srpskoj Crnji.  U čast čuvenog pisca i slikara Đure Jakića u Srpskoj Crnji, njegovom rodnom mestu, održana je četvorodnevna manifestacija kulturno- zabavnog karaktera. Bogat program održan je na više lokacija koji je ove godine oborio sve rekorde.

Boemske noći počele su Svetom Arhijerejskom liturgijom u Hramu Svetog velikomučenika Prokopija. Održan je Boemski etno bazar, kao i dečja likovna radionica „Moje selo“. Najmlađi su se družili sa maskotama Mini i Miki Maus.

Na bazenu u Srpskoj Crnji u petak je nastupao  Bane Mojićević, dok je u subotu uz zvuke 90-tih goste zabavljala grupa Trik FX.

Poslednje veče manifestacije Seka Aleksić održala je koncart na bazenu pred mnogobrojnom publikom koja je zajedno sa popularnom pevačicom pevala njene hitove.

POGLEDAJTE U VIDEO PRILOGU KAKO JE BILO NA KONCERTU SEKE ALEKSIĆ U SRPSKOJ CRNJI OVDE

 

Veliko interesovanje posetilaca izazvalo je takmičenje u kuvanju riblje čorbe i srnećeg paprikaša.

Održano je Carp cup– takmičenje u pecanju, kao i Otvoreno prvenstvo u kartaškoj igri „Tri nanovo“. 

Direktor Turnističke organizacije opštine Nova Crnja Nikola Tolčin, sumirao je utiske nakon sedamnaeste po redu manifestacije „Boemske noći“ u Srpskoj Crnji.

„Zadovoljstvo nam je što smo ove godine organizovali bogat program na više lokacija, u Đurinoj varoši, koji je ove godine trajao četiri dana. Zadovoljni smo odzivom naših građana i posetilaca – turista koji su ovih dana šetali  Đurinim sokacima. Gosti su nam došli iz raznih krajeva naše zemlje i veoma nam je drago što smo oborili sve rekorde ove manifestacije“, rekao je Nikola Tolčin.

Organizator manifestacije „Boemske noći“ je Turistička organizacija Nova Crnja.