Sport- Fudbaleri Radničkog, u sklopu priprema pred predstojeće prvenstvo u Srpskoj ligi „Vojvodina“, odmerili su snage sa gostima iz Žitišta i slavili rezultatom 3:1.

Nakon brze kontre Bačvanski povlači loptu po desnoj strani asistira za Jovanovića koji sa peterca u 30. minutu pogađa za 1:0.

Nakon pogotka domaćih, Žitištani su krenuli sa centra, Miholjčić je dodao Maljukanu koji je sa pola terena lobovao Lekića za 1:1.

U 37. minutu, nakon  odličnog odigranog duplog pasa sa Krstinićem, Bačvanski pogađa stativu golmana gostiju Jevremova.

Maljukan pred kraj poluvremena povlači loptu po desnoj strani da bi mu u susret na vreme prišao Lekić i spasao siguran pogodak.

Na početku 2. poluvremena, u 50. minutu, Sabo je pronašao Popovića, a ovaj preciznom povratnom loptom uposlio Pavkovića koji je iz blizine pogodio za 2:1.

U 60. minutu dosuđen je penal za Žitištane, kapiten Grbić je izveo penal, ali na sreću domaćih pogodio prečku.

Mlađani Rosić u 88. minutu predriblao je nekoliko igrača po desnoj strani  uputio centaršut za Markoskog koji postavlja konačnih 3:1 za Radnički.

Trener Kandić je na poluvremenu uveo na teren  drugi tim, dok je trener Begeja Guteša sukcesivno menjao svoj sastav.

FK RADNIČKI:Lekić, Bačvanski, Turkulj, Runjevac, Šemić, Mastilo, Stevanović, Radojčić i Jovanov. Zamenici igrača: Nosalj,  Janjatov, Kovačević, Jonjev, Brankov, Popović, Sabo, Rosić, Markoski i Pavković.

FK BEGEJ:Lisica, Jevremov, Prošić, Kosović, Gašić, Rapaić, Nikolić, Maljukan, Vlaučin, Miholjčić i Grbić. Zamenici igrča:Umićević, Miljuš J, Miljuš M, Rodić, Erdeljan, Milun, Đukić i Đurić.