Sport- Na redovnoj izbornoj skupštini Stručne strukovne organizacije sudija fudbalskog saveza Grada Zrenjanina koja se održala u ponedeljak, 1. avgusta 2022. godine za novog predsednika jednoglasno je izabran fudbalski sudija Mozzart Bet Super Lige Srbije, Ivan Mikalački, koji je i u prethodnom periodu i više nego uspešno obavljao funkciju predsednika Organizacije sudija i svojim neizmernim angažovanjem izuzetno doprineo da Stručna strukovna organizacija sudija fudbalskog saveza Grada Zrenjanina bude jedna od najboljih kako u Vojvodini, tako i u Srbiji.

Za potpredsednika Stručne strukovne organizacije sudija fudbalskog saveza Grada Zrenjanina, izabran je dosadašnji potpredsednik, Saša Bogićević, kao i novi Izvršni odbor, u kojem se po prvi put našla i jedna dama, mladi i perspektivni arbitar, Teodora Burić.

– Jedna smo od retkih Organizacija koja može da se ponosi velikim brojem mladih dama, talentovanih fudbalskih sudija, među kojima je i Teodora – zahvaljujući na ukazanom poverenju, istakao je Ivan Mikalački, uz napomenu da je cilj Organizacije da u narednom periodu na listi saveznih fudbalskih sudija ima bar tri dame, a da neka od njih stigne i do zvanja internacionalnog fudbalskog sudije.

Uz mnogobrojne prisutne goste, izbor novog-starog predsednika SSOS FSG ZR pozdravili su i Nikola Tomičić, gost iz Fudbalskog saveza Vojvodine i Saša Santovac, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, koji je čestitajući Mikalačkom i novoizabranim članovima Izvršnog odbora organizacije sudija, zvanično saopštio predlog najvišeg tela ove organizacije, da je kandidat za funkciju novog predsednika Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina, Velibor Mladenović, a da će njegov izbor biti verifikovan na Skupštini FSG Zrenjanin koja se održava u subotu, 27. avgusta 2022. godine.