Na fotografiji: Članovi Skupštine trenera, Saša Bogićević stoji u sredini FOTO: FSP Zrenjanin

Sport- Na Izbornoj Skupštini Strukovne organizacije sudija FSP Zrenjanin, bilo je prisutno svih 15. članova i za predsednika jednoglasno je izabran Saša Bogićević iz Zrenjanina. Bio je savezni sudija Super lige, a sada je instruktor prve kategorije.

Za potpredsednika izabran je Neven Zekonja iz Kikinde. Uz Bogićevića i Zekonju, članovi Izvršnog odbora su: Ivan Šibul, Branko Pavlović, Ivan Mikalački, Jovana Halas i Nikola Markov. Predsednik Nadzornog odbora je nekadašnji savezni sudija, profesor Cveta Marinkov.
-Dosadašnji rad ocenjen je visokom ocenom i na nama je da ga još više unapredimo i da nastavimo sa pružanjem prilike mladima koji žele da se bave suđenjem. Posebna pažnja i dalje će biti posvećena ženskoj populaciji i želimo da među sudijama imamo što više devojaka. Njihovim suđenjem smo veoma zadovoljni i imaju prilike da napreduju. Radićemo i dalje na edukacijama i održavanju seminara, kako za nove, tako i za članove koji su od ranije u sudijskoj organizaciji – kazao je Bogićević.

Tekst: Budimir Cvijetić.