U izložbenom salonu MRAK, koji se nalazi u ulici Milentija Popovića br. 18, u ponudi je najkvalitetnija PVC i ALU stolarija i roletne, trakaste zavese, venecijaneri, komarnici, rolo garažna vrata kao i PVC ograde.

Ulepšajte i obezbedite vaš dom najkvalitetnijom stolarijom za predstojeće zimske dane.

Očekuje vas veliki izbor ulaznih vrata

„Naša firma je ovlašćeni distributer Gealan profila, najpoznatije nemačke firme. Profili koje izrađuje ova firma se izdvajaju po tome što mogu odgovoriti na sve zahteve u pogledu kvaliteta, dizajna, funkcionalnosti, stabilnosti, lakoće održavanja i dugotrajnosti. Takođe, profile je moguće reciklirati tako da odgovaraju i na sve ekološke zahteve. Više informacija možete dobiti kod nas u izložbenom salonu ili putem telefona.

Iz kompanije MRAK poručuju da rade sa isključivo vrhunskim profilima kao što su  PVC prozori GEALAN 8000 i 9000.  Oni  su izrađeni od šestokomornog profila nemačkog proizvođača Gealan iz serije S9000 IQ. Futura prozori ne prihvataju vizuelni ni tehnički kompromis. Kombinujući veliki širinu profila sa elegantnim dizajnom i velikim spektarom boja stvorili su visoko štedljive, a vizuelno savršene pvc prozore.

Zapratite Facebook kao i Instagram stranicu Mrak roletne i budite u toku sa ponudom i akcijama.

Kompletnu ponudu možete pogledati u MRAK izložbenom salonu

Već 30 godina Gealan proizvodi PVC profile u boji iz acrycolora postupkom koestruzije. Ova inovativna tehnologija razlikuje se od uobičajenih postupaka bojenja PVC profila.  Krajnji rezultat je PVC stolarija vrhunskog kvaliteta sa bojama koje privlače pažnju.

„Samostalna roletnarska radnja MRAK je osnovana kao porodicna firma 09.02.2005 godine sa sedištem u Zrenjaninu. U toku našeg poslovanja, stekli smo brojne zadovoljne klijente. Poslujemo kako sa fizičkim tako i sa pravnim licima“- ističu iz  firme Mrak.
Neke od kompanija za koje su izvodili  radove:
– Srbija Gas, JP Pijace i prakinzi, Ipok, Zrenjaninska Mlekara, OŠ “2. oktobar”, OŠ “Petar P. Njegoš”, OŠ “Vuk Karadžic”, SŠ “Uroš Predic”,
– gradevinske firme – Fenestra, Graditelj, Valir, OR “Lune”, DOO Mišici (Kraljevo), Roloplast

VIDIMO SE U NAŠEM IZLOŽBENOM SALONU!

ADRESA

MILENTIJA POPOVIĆA 18 Zeleno polje Zrenjanin

KONTAKT

Br. tel. 0641312091