Sport- Futsaleri SAS-a ne znaju za poraz ove sezone, u 8. kolu Druge futsal lige, pred domaćom publikom, ostvarena je neverovatna osma pobeda u nizu, ovoga puta savladana je ekipa Jastrebca rezulatom 7:2.

Nakon šuta Novkovića, u 3. minutu, lopta pogađa kapitena gostiju Vuletića koji  postiže autogol za vođstvo Sas-a.

U 7. minutu, u brzoj kontri, Matić dribla dva igrača na sredini terena i sa devet metara upućuje šut i pogađa za 2:0. Igrač gostiju Valjarević, u 14. minutu, nakon odlične asistencije Vuletića smanjuje na 2:1.

Nakon odigranog duplog pasa sa Matićem  Delić šalje loptu iza leđa golmana gostiju Ćirkovića za 3:1 u 17. minutu.

U drugom poluvremenu, u 24. minutu, kapiten gostiju Vuletić dobija drugi žuti karton, nakon starta nad Radenkovićem, i napušta teren. Igrači SAS-a u sledećih dva minuta sa igračem više  ipak nisu uspeli da ugroze gol gostiju.

Nedugo zatim u 26. minutu Matić postiže svoj drugi pogodak za 4:1. Nakon akcije iz udžbenika SAS preko Lojpura povećava na 5:1. U 36. minutu Matić asistira za Bačvanskog koji levo iskosa pogađa suprotan ugao golmana Ćirkovića za 6:1.

Igrač gostiju Valjarević u 39. minutu iz penala postiže pogodak za 6:2, da bi u istom minutu Delić odlično asistirao za Milićeva koji postavlja konačnih 7:2 za SAS.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

Budite u toku – skinite aplikaciju ZRklik OVDE

KFM SAS: Rodić, Radenković, Arantinović, Škorić i Novković. Zamenici: Popović, Lojpur, Petrović, Prec, Bačvanski, Milićev, Šarenac, Matić i Delić.

KFM JASTREBAC: Ćirković, Vukajlović, Đorđević i Vuletić. Zamenici: Kričik. Blagojević, Ćalina, Valjarević, Nikolić i Pavlović.