Promo- Auto škola Mile BiV od nedavno počela je sa obukom vozača na novoizgrađenom sopstvenom poligonu koji zadovoljava sve standarde i može da se koristi kako u dnevnim tako i u noćnim uslovima. U okviru poligona nalazi se i objekat gde će budući polaznici moći da sačekaju svoj red tokom  praktičnog polaganja vožnje na poligonu.

Novoizgrađeni poligon nalazi se u Prvomajskoj ulici .

Iskoristite POPUST za B kategoriju,  treba istaći da auto škola Mile BiV takođe osposobljava kandidate za vozače AM, A1, A2, A, B, C, CE i F kategorije, a nudi i posebnu pogodnost tzv. kondicione vožnje za vozače bez iskustva koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.

Odlični uslovi noću na poligonu

Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo instruktora.

Zapratite Instagram stranicu Auto škole Mile BiV.

Objekat u okviru poligona

 

Kroz auto školu Mile BiV prošao je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači. Naš tim od 12 instruktora i 7 instruktorki vas očekuje!

Auto škola Mile BiV za 18 godina rada može da se pohvali sa    velikim brojem kandidata koji su  postali uspešni i savesni vozači.

               PLAĆANJE:

Plaćanje možete izvršiti u toku same obuke na više mesečnih rata-gotovinom, administrativnom zabranom, kao i čekovima građana.

POZOVITE :

069/741770 i 062/609988

ADRESA :

Cara Dušana 3
23000 Zrenjanin