Ovog vikenda u bioskopu Kulturnog centra prikazuje se dva filma. U subotu, 24. decembra u 20 časova prikazuje se domaći igrani film «Komunistički raj» a u nedelju, 25. decembra u 11 časova na programu je film «Zaboravljeni Božić».

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), default quality

U subotu, 24. decembra u bioskopu Kulturnog centra prikazuje se domaći igrani film „Komunistički raj“. Projekcija počinje u 20 časova.

Režiser filma je Miloš Stojanović, scenarista Aleksandar Popović. Uloge tumače: Goran Daničić Žuća, Lazar Strugar, Rade Knežević, Zoran Ćosić, Lea Blaško, Tatjana Kecman, Vukašin Nikitović, Alek Kezele, Fredrik Njagner , Viktor Akerblom, Duško Radović, Aleksandra Šaljić, Nikola Bulatović, Mirko Jokić, Ervin Kolmančić, Taro Kadooka, Milan Milivojević, Dustin Lambčop, Nemanja Šerer, Kameron Bojs.

 

„Priču je Popović smestio u doba Drugog svetskog rata, ali je to priča o nama, koliko u prošlosti toliko i danas. To je priča o ljudima koji žive odjeke velikih svetskih potresa. Skrajnuti od civilizacije, oni se muče da održe korak sa dramatičnim promenama kojima ih svet zapljuskuje. Tumaraju među idejama koje svaki talas nanese. Napred ili nazad, levo ili desno, Istok ili Zapad? Ili bilo šta, ne samo da se preživi, već da se od toga i živi. Popovićevi junaci su davna verzija „preletača“, ljudi bez ideja i stida. Film prati te proždrljivce, ekstatične proroke i prethodnike revolucija, uvek spremne na svađu oko ideja koje nemaju, željne da ponize i spremne da poniženje istrpe.“

 

Trejler: https://youtu.be/09Kj_bpz4mI

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

 

 

FILMSKI MATINE KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA

Dečji, porodični film „Zaboravljeni Božić“

 

Porodični film, praznični naslov „Zaboravljeni Božić“ prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra u nedelju, 25. decembra u 11 časova.

„Devojčica Elisa odlučuje da krene na neverovatno putovanje na kojem će, kroz nova i neočekivana prijateljstva, otkriti svu radost Božića. Na njoj da se pobrine da celo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspeti pre nego što bude kasno?“

 

Trejler: https://youtu.be/LgPSP36iMBs

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.