Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate film.

 

U nedelju, 18. decembra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra nalaze se dva filma. U prepodnevnim satima, u 11 časova na programu je domaći dečji film „Vučje bobice“, a u večernjim satima od 20 časova prikazuje se film – „Avatar – put vode“.

FILMSKI MATINE

Film „Vučje bobice“

 

U okviru filmskog matinea Kulturnog centra u nedelju, 18. decembra prikazuje se domaći dečji igrani film „Vučje bobice“. Film je urađen u režiji Sretena Jovanovića. Glevne uloge tumače: Tijana Čurović, Rastko Janković, Nada Blam, Vesna Stanojević, Rade Marijanović i Duško Radović. Projekcija počinje u 11 časova.

 

„Aktuelna filmska priča odslikava stalne napore četvoročlane porodice da odgovori na brojne izazove modernog života u gradu, ujedno prikazujući i težnju onih mlađih članova da rešenje svega pronađu u smirenijem seoskom okruženju. Anđa, koja boluje od astme, i njen brat Aleksa pokušavaju da pronađu svoj put do sreće. Oni se odlučuju za beg na selo, kada sve postaje jedna avantura, puna neizvesnosti i neočekivanih obrta.“

Trejler: https://youtu.be/nSJJ15NJ0CE

 

 

BIOSKOP KULTURNOG CENTRA

Film: „Avatar: Put vode“

 

U nedelju, 18. decembra u okviru bioskopskog repertoara Kulturnog centra premijerno se prikazuje najnovije filmsko ostvarenje „Avatar: Put vode“ ekranizovana naučno-fantastična priča u režiji Džejsma Kamerona koja ulazi u grupu najuspešnijih filmova svih vremena. Projekcija počinje u 20 časova.

 

„Najuspešniji film svih vremena reditelja Džejsma Kamerona „Avatar“ o marinacu, paraplegičaru koji je poslat na planetu Pandoru 2154. godine u potrazi za vrednim rudama, kako je na planeti porvodio više vremena u njemu je počela da se vodi borba između naređenja koja mora da izvršava i bića koja želi da sačuva.“

„Smešten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, „Avatar: put vode“ počinje da priča priču o porodici Sali (Džejk, Nejtiri i njihova deca), nevolji koja ih prati, bitkama koje vode da ostanu živi i tragedijama koje trpe.“

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=zZpL4mjGxCU

 

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od  300 dinara.