Sport- Minulog vikenda Šabac je bio domaćin  turnira ŠABAČKA ČIVIJA“ kao i kola Bokserske Lige Srbije. Učesće su uzeli takmičari iz cele Srbije, kao i Boks kluba Slavija iz Banja Luke.

Za Bokserski Klub Banat nastupili su pioniri Andrej Račić i Jovan Nikolić, kadet Ognjen Stajić i senior Josif Belić.
Andrej je za protivnika imao Damjanović Davida iz BK PETROS Beograd. Sigurnim nastupom i jednoglasnom odlukom sudija Andrej je pobedio.
Jovan Nikolić u meču protiv nešto starijeg Tešić Miloša iz BK VOJVODINA Novi Sad je pokazao svo svoje umeće u ringu i nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pobeda i osvojen pehar za najboljeg takmičara u uzrastu pionira.
Josif Belić je naspram sebe imao pravog gorostasa iz Banjalučke Slavije Ruzević Davida.Veoma iscrpljujući meč gde je nokaut bio u vazduhu iznad, smenjivali su se napadi, ali Josifova odlučnost da ide do kraja je presudila. Još jedna pobeda za BK BANAT i još jedan pehar za najboljeg takmicara ovog puta  u seniorskoj konkurenciji. Nakon svih mečeva Jisif je dobio posebno priznanje za najborbeniji par.
„Četiri takmičara četiri pobede i tri osvojena pehara su svakako nešto čime moramo biti zadovoljni. Nastavljamo dalje sa treninzima i nastupima do kraja godine kada nas očekuje i preko potrebna pauza“- istakli su iz BK Banat.