Sport- Nakon večerašnjih četvrtfinalnih utakmica poznati su učesnici polufinala ovogodišnjeg Zimskog turnira koji se održava u Kristalnoj dvorani.

Ekipa BMT Lux vila Marija

Ekipa Stefanov nekretnine

U prvoj utakmici ekipa BMT LUX Vila Marija  savladala je ekipu Sotano de la muerte rezultatom 5:2 i opravdala ulogu favorita. Stefanov nekretnine  u drugoj utakmici četvrtfinala  ubedljivo su savladali ekipu Biser tim 6:1.

Prošlogodišnji prvaci Zimskog turnira ekipa „Ekometal komerc“,  u dosta tvrdoj utakmici, golovima Zekanovića  i Vojnovića došli su do pobede protiv ekipe Limar company iz Kačareva od 2:0.

Ekipa Ekometal komerc

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

Poslednja utakmica četvrtfinala donela je i najviše uzbuđenja u kojoj je  mlada ekipa „Đuka plast“ savladala ekipu Stovarište Kovačević rezultatom 4:2.

Ekipa Đuka plast

 

Polufinalne utakmice na programu su u subotu 14. januara u kojima se sastaju BMT LUX vila Marija i Stefanov nekretnine od 18:50 h, dok se u drugom polufinalu od 20:20 časova sastaju ekipa Ekometal komerc i ekipa Đuka plast.

 

Finalni dan turnira održaće se u nedelju 15. januara u kojoj će Žandarmerija tradicionalno izvesti pokaznu vežbu, a takođe biće održana humanitarna akcija prikupljanja slatkiša za svetosavske paketiće namenjene socijalno igroženim mališanima.