Sečanj- Na predlog opštinskog većnika za obrazovanje Nebojše Obrkneževa predsednik opštine Nebojša Meljanac je odobrio i poklonio laptop Andreju Vargi iz Boke za postignute izvanredne rezultate u dosadašnjem školovanju.

Andrej je učenik 7. razreda OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Boke a izuzetne rezultate postizao kako na opštinskim, tako i na okružnim takmičenjima iz matematike, fizike, istorije, srpskog jezika i književnosti, a takođe i na olimpijadi iz engleskog jezika, a ni manje znanja nije pokazao ni za nemački jezik, gde je od 500 radova njegov rad proglašen najboljim. Voli da piše poeziju i u toj sferi je takođe veoma talentovan i uveliko se sprema za takmičenje iz hemije.

Predsednik opštine Sečanj Nebojša Meljanac  uručio je nagradu Andreju Vargi i naglasio da će opština Sečanj u narednom periodu, pratiti uspehe pojedinaca, i nagrađivati ovakve učenike, sa ciljem i željom da se i drugi učenici motivišu i pokažu svoje najbolje talente sa jedne strane i da znaju da njihova opština vodi brigu o njima.