Zrenjaninski poslovni krug ZREPOK  obeležio je trinaest godina od otvaranja kancelarije Udruženja i zvaničnog početka rada sa partnerima i prijateljima organizacije. U restoranu Renesansa održan je svečani koktel na kojem su u prisustvu poslovnih prijatelja i saradnika sumirani rezultati rada udruženja u 2022. godini i prezentovan plan aktivnosti za 2023. godinu i predstavljeni novi članovi kao i prijatelji Udruženja.

Na svečanosti je predstavljen novi član udruženja  Dragan Ristić, osnivač firme Patrol 023.

 

Za trinaest godina koliko ZREPOK postoji i radi ostvarili su značajne rezultate, sproveli društveno odgovorne akcije i ujedno radili  na osnaživanju svojih članova.

U želji da se oko ZREPOK-a okupe svi kvalitetni pojedinci Skupština ZREPOK-a svake godine dodeljuje  povelju prijateljstva.

Povelje prijateljstva  pripale su Aleksandri Tanasijević sekretarki Crvenog krsta Zrenjanin, Milici Dosković, umetnici i Milanu Bjeligrliću, direktoru Gradske biblioteke Žarko Zrenjanin.

Prijatelj udruženja je zvanje koje se dodeljuje uspešnim i ostvarenim istaknutim pojedincima u različitim oblastima.

 

Predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga Goran Kovačević sumirao je aktivnosti ZREPOK-a u 2022. godini osvrćući se na projekte „Da se lakše diše“ i „Letnja stručna praksa“ u kojoj je učestvovalo 11 studenata i naglasio da je Udruženje podržalo Horski festival Slobodan  Bursać.

„U proteklom periodu imali smo tri svetska događaja koja su uticala na naše poslovanje, pandemija Korona virusa, rat u Ukraini i ponovna pojava inflacije. Postojimo trinaest godina i dokazali smo da znamo da poslujemo i da opstanemo u svakoj situaciji“, rekao je Goran Kovačević.