Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

Da biste učestvovali potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate film.

U nedelju, 26. februara u 11 časova u okviru matinea prikazuje se dečji animirani film „Bamzi i grad lopova“.

Istog dana, u 20 časova na programu je dugoočekivana filmska drama švedskog reditelja Rubena Ostlunda (Ruben Östlund) – «Trougao tuge» /Triangle of Sadness.

Filmski matine

Film: „Bamzi i grad lopova“

U okviru filmskog matinea u nedelju. 26. februara u 11 časova u Kulturnom centru prikazuje se dečji animirani film «Bamzi i grad lopova». Karte se prodaju po ceni od 250 dinara na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

 

«Bamzi, Mali Hop i Šelman se upuštaju u akciju spašavanja bake od zlog Rejnarda Foksa. On ju je kidnapovao i sprečio da sprema medogrom – specijalni med koji Bamzija pretvara u najsnažnijeg medveda na svetu. Stoga, Bamzi i njegovi prijatelji kreću na opasno putovanje kroz šumu Goblina do Grada Lopova. ,,Bamzi i Grad lopova“ je švedski animirani film o najjačem medi na svetu – Bamziju, stvoren od strane Rune Andersona.»

Na televiziji se pojavio još 1966. godine i od tada je stekao svetsku popularnost.

 

Trejler: https://youtu.be/YMBPc1bhGlM

 

 

Film «Trougao tuge»

 

U nedelju, 26. februara na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra je dugoočekivana filmska drama švedskog reditelja Rubena Ostlunda (Ruben Östlund) – «Trougao tuge» /Triangle of Sadness koji je svoju premijeru imao na prošlogodišnjem Kanskom festivalu i osvojio prestižnu Zlatnu plamu. Projekcija počinje u 20 časova

 

„Novi film „Trougao tuge“, u kom se u ulozi besnog marksiste koji je igrom slučaja kapetan na krstarenju za super bogate našao čuveni Woody Harrelson, svojevsrna je kritika savremenog sveta u pravom ostlundovskom ključu. Film je smešten u svet visoke mode, gde srećemo par manekena koji se nalaze na raskrsnici svojih karijera. Par Carl i Yaya su pozvani na luksuzno krstarenje kao instagram influenseri kako bi dodatno doprineli glamuru neobičnog i pre svega prebogatog društva koje se našlo na jahti . Kada jahta potone, nasukani su na pustom ostrvu sa grupom milijardera i čistačicom. U borbi za preživljavanje i opstanak na ostrvu stare društvene hijerarhije se raspadaju i okreću.“

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=zhu8XnfTWX8

Karte se prodaju po ceni od 250 dinara na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.