Poznati pevač zabavne, sentimentalne muzike iz Budimpešte Đemant Valentin, sa plesačkim sastavom Milieu Dance, nastupiće u subotu, 4. marta u 18 časova u Kulturnom centru Zrenjanina. Koncert se organizuje pod nazivom „Ljubav živi“ a povodom Osmog marta – Međunarodnog dana žena.

Osim što trenutno priprema drugi album, i ide s nastupa na nastup, mladi pevač se sprema i za sasvim novu produkciju, o čemu kaže sledeće:

,, Izvodim pesme iz svih perioda mog autorskog rada. Sa ovom novom turnejom, publika će imati priliku da čuje i da se podseti na stare, klasične, retrodens i romantične-pop muzičke večeri i žurke, naravno uz pomoć pesama primerenih ovom stilu. U pripremi je i novi album, i nadam se da će publika koja voli ovakvu muziku, ovaj žanr, uživati u njoj. Turneju započinjem u Zrenjaninu, i posle toga slede i ostali gradovi u Srbiji, i Vojvodini, gde uglavnom žive građani mađarske nacionalnosti, ali naravno da su pozvani svi koji vole i žele da se zabave i uživaju u mom izvođenju ovakvih pesama.“

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 600 dinara.

Dodatne informacije o prodaji karata možete potražiti na broj telefona: 060/021-10-60