Sport-Pred oko  500 gledalaca  Elemirci su dočekali fudbalere zrenjaninskog Radničkog  i u komšijskm derbiju  Srpske lige „Vojvodina “ ostvarili pobedu rezultatom 3:1.

Het-trik Miljan Milivojev

Utakmici su prisustvovali: generealni sekretar Fudbalskog saveza Vojvodine Miodrag Cvijić,  potpredsednici FSV Goran Drača i Dragoljub Zbiljić,  Duško Grujić predsednik trenerske organizacije FSV i Velibor Mladenović predsednik FSG.

Prvo su zapretili igrači Radničkog u 5. minutu, kada je na dugu loptu Rosića, Popov probio po levoj strani, ali je njegov šut završio tik iznad prečke golmana domaćih  Galića. U 14. minutu golman Radničkog Nosalj istrčava na loptu van šesnaesterca, nezgodno je zahvata, Milivojev je uzima i taman da uputi šut ka praznom golu Nosalj ga obara i dobija crveni karton. Utakmicu napušta Rosić, da bi umesto njega ušao drugi golman Čestić. Milivojev izvodi slobodan udarac, lopta pogađa živi zid, na odbijenu loptu natrčava Milivojev i pogađa za 1:0.

U 19. minutu nakon nesporazuma golmana Čestića i štopera Janjatovića na svojoj polovini, na 20 metara od gola, Milivojev oduzima loptu i postiže pogodak za 2:0.

Pred sam kraj prvog poluvremena Vidić sa 10. metara, nakon ubačene lopte Švonje, pogađa stativu.  Na startu drugog poluvremena Grbić odlično centrira za Milivojeva koji na sreću gostiju pogađa prečku.  U 58. minutu Popov sa 25. metara, nakon snažnog i preciznog šuta, postiže evrogol i smanjuje na 2:1. Odmah su zapretili domaći preko Vukoja koji je uputio šut sa 20 metara, ali je njegova lopta završila tik pored stative. Gol odluke viđen je u 80. minutu kada je iskusni Švonja centrirao sa leve strane za Milivojeva, koji postiže svoj het-trik na meču za ispostaviće se konačnih 3:1 za Naftagas iz Elemira.

Tabelu i rezultate pogledajte na našem portalu pod rubrikom Srbijasport OVDE

 

FK NAFTAGAS ELEMIR: Galin, Grbić, BjeliĆ, Vukoje, Kozlovački, Milivojev, Samardžić, Vidić, Čigoja, Švonja i Bačvanski. Zamenici igrača: Matković, Durmiši, Popov, Stepanov, Pavlov, Panić i Jokić.

FK RADNIČKI ZRENJANIN: Nosalj, Marković, janjatović, Jeftić, Kovačević, Stefanović, Popov, Rosić, Markoski, Kosović i Šemić. Zamenici igrača; Čestić, Miholjčić, Dragović, Mrđenović, Kozić, Vudarin i Kvrgić.