TRI PUTA BRŽE DO ŽELJENE FIGURE

 

Revolucija fitnesa nam donosi sprave najnovije generacije, na kojima celokupni trening traje samo 30 minuta, a efekat je trostruko veći od efekta treniranja u teretani.

Za 30 minuta sagorećete od 1.000 do 1,500 kalorija!

Savremen, brz način života nam nameće da usled mnogih obaveza smatramo trening teretom i izbacujemo ga iz rasporeda dnevnih aktivnosti, a to na žalost kasnije rezultira gojaznošću, zdravstvenim problemima, depresijom i mnogim drugim patološkim stanjima.

PRVI TRENING JE BESPLATAN

Zakažite svoj prvi BESPLATNI trening 0621260730

InfraCouch

InfraCouch je najsavremenije fitnes rešenje za kardio treninge. Ova moćna kapsula sadrži infracrvene zrake koji ubrzavaju proces sagorevanja masti, hromoterapiju koja povoljno utiče na energiju i stanje organizma, aromaterapiju i kolagen lampe.
Dok trenirate, imate i terapijske benefite, koji su ogromni za naše telo. Kolagen lampe će učiniti Vašu kožu lepšom i zaustaviti proces starenja.

VacuCabin

VacuCabin je kabina modernog dizajna sa ugrađenom trakom za trčanje. Sprava zadaje virtuelni trening, vakum pruža otpor a kabina se zagreva na 50 stepeni uz pomoc infrared crvenih zraka. Ova tehnogija je osmišljena da pruži maksimum kardio treninga, gde osoba birajući brzinu i nagib trake može skinuti za 30 minuta izmedju 1.000 i 1.500 kalorija. Traka takođe sadrži kolagen lampe, aromaterapiju i hromoterapiju.
Vaš kardio trening će biti pretvoren u prijatno iskustvo.

RollMassage

RollMassage je najnoviji trend oblikovanja tela. Limfna drenaža se izvodi drvenim valjcima na rotirajućem bubnju koji efikasno smanjuju celulit i omogućava sagorevanje viška masti. Dodatna upotreba infrared crvenih lampi, kolagen i hromoterapijskih lampi poboljšavaju efekte tretmana.

Bodysculpt

Bodysculpt je jedina metoda koja pomaže klijentima da efikasno izgrade mišiće i izvajaju svoje telo. U pitanju je najsavremeniji aparat za zatezanje mišića stomaka, gluteusa, ruku i butina, koji u okviru samo jednog tretmana u trajanju od 30 minuta uzrokuje 20.000 snažnih kontrakcija mišića koje su izuzetno važne za poboljšanje tonusa i snage najvažnijih mišića na našem telu. Ovakvu mišićnu kontrakciju ne možemo proizvesti prilikom redovnog vežbanja. Ovo zahteva dosta energetskih zaliha, tako da se i razgrađuju masti dok vaši mišići rade. Zato se uz ovaj tretman najbrže dolazi do vidiljivih rezultata – smanjenog obima i boljeg mišićnog tonusa.

Treninzi su namenjeni ženama, muškarcima, sportistima, svim osobama koje žele da na najbrži način smršaju, zategnu se i poboljšaju svoju fizičku formu.

Anti-ageing fitness

Anti-ageing fitness su pažljivo osmišljeni treninzi za dame srednjih godina, koje žele da vežbanjem postignu što bolju formu, uspore proces starenja, zategnu se, ubrzaju metabolizam i dobiju vretenaste mišiće.

NAJSAVREMENIJA OPREMA U REGIONU

Svečanom otvaranju BODY SPACE STIDIJA prisustvovali su sportisti, sportski radnici, kao i prestavnici javnog života našeg grada.

Zapratite Facebook stranicu  BODY SPACE STUDIJA

Zapratite Instagram stranicu

„Body Space studio je sa najnovijom tehnologijom i najsavremenijim spravama upotpunio mogućnosti treniranja i vežbanja u našem gradu. Drago mi je da mogu da podržim nešto što je potpuno jedinstveno, mislim da će biti od koristi svim sportistima kao i rekreativcima“,  rekao je Đorđe Miolski, trener Rvačkog kluba Proleter nakon prezentovanja treninga.

Prezentaciji treninga prisustvovali su Nikoleta Vidaković, sekretarka Sportskog saveza grada Vukosava Đapić Atanacković, predsednica Saveza za školski sport grada Zrenjanina Kristina Bačić i presednik Fudbalskog saveza grada Velibor Mladenović.

„Meni je veliko zadovoljstvo što ćemo moći da treniramo na spravama najnovije generacije, na kojima imaju priliku da treniraju samo vrhunski sportisti“, rekla je Marija Ambo.

„Mnogo volim inovacije i baš mi je drago što od sada ovakav studio postoji u našem gradu i što će  Zrenjaninci imati priliku da  na najbrži način smršaju, zategnu se i poboljšaju svoju fizičku formu“, rekla je Ljiljana Samolov.

 

Pažljivo smo koncipirali studio u cilju da na jednom mestu uz najkvalitetniju uslugu dobijete najbolji rezultat. Stručna lica su tu da proprate vaš napredak- ističu iz BODY SPACE STUDIO.

PRVI TRENING JE BESPLATAN

KONTAKT

0621260730

ADRESA

Pavla Aršinova