BODY SPACE STUDIO opremljen spravama najnovije generacije, koji je  nedavno otvoren u Zrenjaninu, od sada pruža grupne treninge za jak kardio trening –  skakanje na trambolini- trambolina fitness.

Takođe u ovom studiju dostupan je i Antiageing fitness koji je pažljivo osmišljen trening za dame srednjih godina, koje žele da vežbanjem postignu što bolju formu, uspore proces starenja, zategnu se, ubrzaju metabolizam i dobiju vretensate mišiće.

Trambolina fitness

Trambolina fitnes je sjajan način za jak kardio trening, gde ćete izgubiti 600 kalorija!

Studije su pokazale da 20 minuta skakanja na trambolini sagoreva više kalorija nego trčanje 10km/h za isti vremenski period

Skakanje na trambolini reguliše rad metabolizma

Pojačava snagu

Podstiče cirkulaciju i rad limfnog sistema koji je zadužen za izbacivanje toksina iz organizma

Skakanje na trambolini će prijati čak i onima koji imaju probleme sa zglobovima, budući da trambolina “upija” sav pritisak

 

„U koliko želite da smršate, poboljšate svoju fizičku formu i zategnete se, Trambolina fitness je odličan izbor za vas! Uz vežbanje ravnoteže, treninzi na trambolini će vam biti izuzetno zanimljivi. Uz dobru muziku i ritam vežbe se izvode na fitnes trambolini, gde ćete se napuniti neverovatnom energijom i napuniti baterije, i steći najbolji mogući rezultat“, poručuju iz Body Space Studia.

VEŽBAJTE SA ŠAMPIONKOM EVROPE

Treninzi traju sat vremena

Ponedeljak 19h – sreda 19h  – petak 17h

Prijave  na broj telefona 0641300422

CENA 3.500 DINARA

 

Antiageing fitness

-otvorene su prijave za grupne treninge-

Antiageing fitness su pažljivo osmišljeni treninzi za dame srednjih godina, koje žele da vežbanjem postignu što bolju formu, uspore proces starenja, zategnu se, ubrzaju metabolizam i dobiju vretensate mišiće.

„Da li ste znali da ćemo kod nas u Body Space studiju  raditi vežbe lica za koje su dokazane da podižu tonus mišića i imaju veći i dugotrajniji efekat od botoxa!

Treninzi su koncipirani da se radi na nezi tela i izgleda, a rezultati ne izostaju!

Da li ste znali da je dokazano da redovnim treningom se jaca duh, poboljsava raspolozenje i postize se pozitivna energija?

Ja nisam obican trener, ja sam neko ko je tu da vas motivise, tu sam za vas konstantno. Polaznici će biti ubačeni u viber grupu gde ćemo moći da se međusobno podržavamo i motivišemo!

ZAKAŽITE TRENING NA: +381 60 6001 705

Zapratite Facebook  i Instagram stranicu BODY SPACE STUDIJA

 

ADRESA

Pavla Aršinova 1 ( 4. Juli)

Zrenjanin