Marko Kovačević načeo Slobodu

Sport- Fudbaleri Radničkog imali su uspešnu prvu proveru i na domaćem terenu, u utakmici koja je igrana 3×30 minuta, ubedljivo savladali Slobodu iz Novih Kozaraca rezultatom  9:0.

Popov u 2. minutu u šesnaestercu odlično pronalazi Kovačevića, koji dribla golmana gostiju Ćirića, i pogađa za 1:0.
U 11. minutu Popov sa 20 metara snažno šutira, ali Ćirić uspeva da izbaci loptu u korner.

Kovačević u 20. minutu probija po desnoj strani, ubacuje loptu u peterac, ona pogađa igrača odbrane Dakića i odlazi iza leđa Ćirića za 2:0. Maljukan u 27. minutu asistira za Popova koji dribla dva igrača i sa ivice šesnaesterca pogađa donji levi ugao za 3:0.


Nakon prvih 30 minuta, trener Rauković ubacuje novih 11 igrača. Odmah na startu Markoski pogađa za 4:0, da bi Kozić sa dva pogotka u 58. i 60. minutu povisio na 6:0.
Poslednjih 30 minuta u igru su ušla još sedmorica igrača Radničkog, jer je  Rauković imao preko 29 igrača na raspolaganju za ovu pripremnu utakmicu protiv Slobode iz Novih Kozaraca. Za treću ekipu golove su postigli Brankov, Kozlovački i Marković za konačnih 9:0.

Već sutra od 11 časova prepodne je nova provera za zrenjaninskog srpskoligaša, domaćin je rumunskom drugoligašu Vitori Panduri.

 

FK SLOBODA: Ćirić, Bogojević, Ćosić, Lisica, Dakić, Labus, Zeljković, Popović, Kovanec, Galić, Kovačević. U igru su još ulazili: Radulaški, Ćosić B, Vučenović, Marković i Rastović.

FK RADNIČKI: Nosalj, Šemić, Kosović, Stepančev, N. Kovačević, Borisavljević Stevanović, Maljukan, M. Kovačević, Đuričin, Popov. Igrali su još: Kožul, Jeftić, Markoski, Lisica, Marković, Kozić, Radić, Arsić, Ubović, Dragović, Brankov, Ranđelović, Jonjev, Vujović, Daničić, Maleš, Pavlović, Kozlovački.