Sport- Danas je u ime  Stručno strukovne organizacije fudbalskih sudija, članova koji se nalaze na listama VFL grupa Istok, doniran televizor za veliku pres salu koji će itekako koristiti svim sportskim klubovima koji treniraju i vrše analize u „Kristalnoj“ dvorani.

„Mi godinama unazad ostvarujemo veoma dobru saradnju sa Javnom ustanovom „Sportski objekti“ koja se ogleda kroz  ustupanje prostorija u Novoj hali u kojima održavamo sastanake i vršimo analize za potrebe naše sudijske organizacije. Takođe, predstavnici ove ustanove nam omogućavaju korišćenje njihovih sportskih kapaciteta za naše provere i treninge.
Danas smo imali priliku da prisustvujemo donaciji jednog TV seta, tehničke opreme koju mi kao organizacija sudija doniramo Javnoj ustanovi  „Sportski objekti“, odnosno grupa sudija koja sudi u Vojvođanskoj ligi grupa „Istok“. To su mladi perspektivni momci i devojke koji su se odlučili na ovaj gest i time dali primer mlađima, kao i drugim organizacijama da krenu ovim stopama.
Nadam se da ćemo i u budućnosti pomagati našim prijateljima iz Javne ustanove „Sportski objekti“, a što se tiče ove opreme ideja je da svi korisnici, dakle rukometaši, rvači, futsaleri  i ostali sportski klubovi  koriste za svoje potrebe- rekao je Ivan Mikalački predsednik Stručne strukovne organizacije sudija u Zrenjaninu.

„Zahvaljujem se svima vama na ovoj donaciji i kao što je rekao Ivan Mikalački godinama unazad imamo korektnu saradnju. Uvek smo se trudili da vam kao Javna ustanova izađemo u susret i želim vam puno sreće i uspeha u daljem radu“-istakao je Danijel Šebez direktor JU Sportski objekti.