Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za filmski hit „Ubistva pod cvetnim mesecom“ . Film se prikazuje u četvrtak, 19. oktobra sa početkom u 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

 

 

FILM: „UBISTVA POD CVETNIM MESECOM“

Četvrtak, 19. oktobar – 20 časova

Ubistva pod cvetnim mesecom“/Killers Of The Flower Moon najnoviji film Martina Skorsezea  prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 19. oktobra u 20 časova.

Glavne uloge tumače Leonardo Dikaprio, Robert de Niro i Brendan Frejzer. Film je urađen po motivima istoimenog romana Dejvida Grena,  govori  o rasizmu, ubistvu, izdaji i pohlepi, navodi se da je epska krimi saga i prvi Skorsezeov vestern film koji će se naći u konkurenciji i kandidovati za veliki broj filmskih nagrada.

 

„Na prelazu u dvadeseti vek, otkriće nafte donelo je veliko bogatstvo narodu Osejdž, učinivši neke od članova zajednice najbogatijim ljudima na svetu, preko noći. Bogatstvo ovih Indijanaca odmah je privuklo bele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali onoliko novca koliko su mogli, pre nego što su pribegli ubistvu. Zasnovan na istinitoj priči i ispričan kroz neverovatnu romansu Ernesta Burkharta (Leonardo Dikaprio) i Moli Kajl (Lili Gledston), „Ubistva pod cvetnim mesecom“ je epska krimi saga, gde se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom. U filmu takođe glume Robert De Niro i Džesi Plemons, dok režiju potpisuje dobitnik Oskara Martin Skorseze po scenariju Erika Rota i Martina Skorsezea, zasnovanog na bestseleru Dejvida Grana.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=MbTGFRbMSYY

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 300 dinara.