Foto: Slavlje fudbalera Radničkog nakon postignutog gola

Sport- Fudbaleri Radničkog , pred oko 300 gledalaca na stadionu kraj „Skrobare“, slavili su u banatskom derbiju protiv Kikinđana rezultatom 2:0. Podsetimo, Milan Stojanoski preuzeo je mesto šefa struke od Branka Savića i odmah upisao velika tri boda za crveno-crne.

                                                                        Foto: Novi trener Milan Stojanoski na visini zadatka

Prvo su zapretili gosti u 7. minutu kada je, nakon kornera Bence, Mojsilović loptu poslao iznad prečke. U 20. minutu kapiten Ivanović, na sreću domaćih, loptu glavom takođe šalje iznad prečke Nosalja. Pred kraj prvog poluvremena Radić Predrag je uputio šut sa ivice šesnaesterca, ali je lopta završila direktno u golmana gostiju Oparnice.

U 60. minutu Radić Predrag  je sa 20 metara izveo slobodan udarac po zemlji, lopta je zakačila Đukića, promenila pravac i završila u mreži gostiju za 1:0. Ubrzo nakon pogotka mogao je Radnički da udvostruči prednost, ali je na centaršut Borisavljevića Janjatović  glavom za malo bio neprecizan. U nastavku pritiskali su gosti, ali se skoncentrisana odbrana Radničkog nije dala.

U zaustavnom vremenu Pecarski, koji je ušao sa klupe, biva rušen u šesnaestercu i sudija Petrović pokazao je na belu tačku. Penal izvodi Borisavljević i pogađa za konačnih 2:0.

Rezultate i tabelu pogledajte na našem portalu pod rubrikom Srbijasport

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog, 12. novembra, u gostima igraju protiv Podunavca iz Belegiša.

Sve fotografije sa utakmice Radnički- OFK Kikinda možete preuzeti na www.fotoklik.rs

FK RADNIČKI ZRENJANIN: Nosalj, Stepančev, Nikolić, Vrbljanac, Radić Petar, Borisavljević, Stevanović, Arsić, Radić Predrag, Janjatović i Kosović. Zamenici igrača: Ranđelović, Kovačević, Šare, Pecarski, Maljukan i Mirić.

OFK KIKINDA: Oparnica, Beljić, Bencke, Mirkov, Ivanović, Mojsilović, Dukić, Remigus, Barbul, Vilovski, Lolić. Zamenici igrača: Žilić, Jarić, Čeman, Molnar, Popeskov, Đukić, Radovanović.