Proslavljeni sportista Vanja Udovičić, sa saradnicima, posetio je danas Zrenjanin i u Kristalnoj dvorani razgovarao sa predstavnicima sportskih saveza i klubova. U ime grada Zrenjanina razgovoru je prisustvovao pomoćnik gradonačelnika Rajko Kapelan.

„Drago mi je da sam danas u Zrenjaninu, gradu sporta, i da imam mogućnost da pričam  sa sportskim radnicima  o izazovima sa kojima se suočavaju na terenu. Konačan rezultat na semaforu pokazuje da li ste pobedili ili izgubili. Semafor u Zrenjaninu nesumljivo pokazuje da je Zrenjanin grad sporta, da je iz ovog grada ponikao velik broj vrhunskih sportista i šampiona. Ono što je važno, jeste da razgovaramo sa bazom, klubovima iz okolnih mesta, da vidimo s kakvim se izazovima suočavaju i kako taj rezultat na semaforu da bude još bolji. Nesumnjivo je da su ulaganja u sistem sporta u poslednjih deset godina istorijska, da su sportisti to vratili kroz rezultate, ali da moramo još više da radimo s bazom, kako bismo imali i bolje rezultate i omogućili deci bolje uslove za bavljenje sportom, adekvatan razvoj i usvršavanje”, rekao je Vanja Udovičić prilikom današnje posete našem gradu.

„Imamo veliku čast da danas ugostimo proslavljenog vaterpolistu Vanju Udovičića i da  sa sportskim radnicima razgovaramo o potrebama sportskih klubova i organizacija, da se istaknu problemi sa kojima se suočavaju i na koji način ih je moguće prevazići“, rekao je pomoćnik gradonačelnika Rajko Kapelan.