Srpska Crnja-  S. M. (44) iz Srpske Crnje polila je sinoć benzinom svog sina A. T. (26) i zapalila ga u porodičnoj kući.

Foto: Kuća u Srpskoj Crnji u kojoj se desio zločin

Kako nezvanično saznajemo  A.T. je sa teškim telesnim povredama u vidu opekotina po celom telu prebačen prvo u zrenjaninsku bolnicu, a zatim u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu gde mu se bore za život.

ZRKlik  saznaje da S. M. izdržava kaznu kućnog zatvora uz elektronski nadzor (nanogicu), a da joj je sin došao u posetu kada ga je posle svađe polila benzinom i zapalila.

Ispred kuće se još uvek nalazi policija koja vrši uređaj.

Meštani Srpske Crnje šokirani su incidentom kao iz horor filmova koji je zadesio njihovo mirno mesto, a klupko oko rešavanja slučaja se sve više zapetljava zato što, kako nezvanično saznaje naš portal, majka S. M. (44) koja je navodno polila benzinom i zapalila sina A.T. (26) tvrdi da se on sam zapalio.

Iz izvora u policiji saznajemo da je uviđaj na mestu tragedije i dalje u toku te da je istragu preuzelo Više javno tužilaštvo iz Zrenjanina.

Trenutno se ne može tvrditi da je majka polila sina i zapalila ga mada postoje indicije da je to zaista uradila.

„Dobili smo dojavu oko 19.50 časova da se dogodila nesreća u porodičnoj kući u ulici Kralja Aleksandra i kada je patrola izašla na lice mesta zatekli su ispred kuće S.M. i njenog emotivnog partnera sa kojim živi Š.LJ. (58) kako viču da se A.T. zapalio. Odmah je obaveštena Hitna pomoć koja je povređenog prevezla u zrenjaninsku bolnicu gde su mu konstatovane opekotine na oko 40 odsto tela opasne po život te je prebačen na Odeljenje plastične hirurgije u novosadski Klinički centar „, priča za naš portal izvor upoznat sa detaljima istrage koja je još u toku.

Istraga će pokazati pravu istinu koja će se saznati najverovatnije ukoliko S.M. prizna zločin ili kada oštećeni A.T. bude mogao da priča zato što policija zbog njegovog stanja nije mogla da uzme od njega izjavu – objašnjava naš sagovornik.

„Pacijent A. T. je primljen u UC UKCV dana 01.12.2023. zbog opsežnih opekotinskih povreda u teškom opštem stanju. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinska povreda pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gde se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring“, rekao je Siniša Knežević PR KCV.

Uskoro opširnije…