Divčibare, planinska oaza smeštena u zapadnom delu Srbije, nudi ne samo nezaboravne pejzaže već i širok spektar aktivnosti koje će zadovoljiti sve ljubitelje prirode i avanture. Ono što čini ovu destinaciju posebnom jeste mogućnost pronalaženja savršene ravnoteže između uzbuđenja aktivnosti na otvorenom i mirnog, opuštajućeg odmora. Ovde se susreću adrenalinske avanture i trenuci tišine i spokoja, stvarajući jedinstvenu kombinaciju koja osvaja srca svih posetilaca. 

Za one koji traže dozu adrenalina i aktivnosti, Divčibare nude brojne mogućnosti. Planinarenje je jedna od najpopularnijih aktivnosti, sa mrežom staza koja vodi kroz guste šume, prelepe livade i uzvišene vrhove. Posetioci mogu istraživati prirodne lepote područja, uživati u osvajanju vrhova kao što su Crni vrh i Velika pleća, ili se jednostavno prepustiti šetnji kroz netaknutu prirodu.

Za ljubitelje biciklizma, Divčibare nude izazovne staze i puteljke koje vode kroz raznolike predele. Vožnja bicikla kroz planinske staze pruža ne samo fizičku aktivnost već i priliku za istraživanje skrivenih kutaka prirode. Takođe, tu su i aktivnosti poput jahanja konja i vožnje kvadova, koje pružaju dodatnu dozu uzbuđenja i avanture.

Nakon punog dana aktivnosti, Divčibare takođe nude izvanredne mogućnosti za opuštanje i relaksaciju. Wellness centri i spa objekti pružaju posetiocima priliku da se prepuste masažama, tretmanima lica i tela, osvežavajući um i telo nakon aktivnog dana. 

Divčibare imaju raznovrsne smeštajne opcije prilagođene potrebama svakog posetioca, a jedan od istaknutih objekata su i Divčibari apartmani DivčiNOVA. Ovaj moderni smeštajni kompleks pruža udobnost i luksuz u srcu prirode, sa prelepim pogledom. Nakon punog dana aktivnosti na otvorenom, gosti se mogu opustiti u udobnosti svojih apartmana. Uz vrhunsku uslugu i gostoprimstvo, DivčiNOVA pruža savršen ambijent za nezaboravan boravak na Divčibarama.

Aktivni odmor na Divčibarima predstavlja savršenu kombinaciju avanture i opuštanja, pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo u srcu prirode. Bez obzira da li se odlučite za istraživanje planinskih staza, opuštanje u wellness centrima ili uživanje u lokalnoj kuhinji, Divčibare će vas očarati svojom raznolikošću i lepotom, ostavljajući vam nezaboravne uspomene za ceo život.