Zrenjanin- Ovogodišnje Veče privrednika, koje će se održati 23. februara u hotelu Vojovina, u kratkom vremenskom periodu privuklo je veliku pažnju lokalnih privrednika, preduzetnika i poslovnih ljudi. Kako navode organizatori iz Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, gotovo 70% kapaciteta sale već je popunjeno, a očekuju da će se do samog održavanja događaja tražiti karta više. Organizatori ističu da ih posebno raduje što se veliki broj zvanica, koje učestvovale na prvoj Večeri privrednika, odazvalo pozivu Unije poslodavaca i ove godine.

 

“Najbolji dokaz da smo odradili dobar posao prošle godine i da smo postavili visoke standarde kada je u pitanju Veče privrednika, jeste veliki broj prijava od stane prošlogodišnjih posetilaca skupa. U biznisu često možemo čuti da je lojalan kupac – najbolji kupac, a u Uniji poslodavaca Zrenjanina težimo tome da razvijamo odnose koji su mnogo čvršći i prisniji od kupoprodajnih. U prilog tome, osim poverenja koje smo izgradili organizacijom Večeri privrednika, govori i veliki broj aktivnih članova Unije poslodavaca koji se rado odazivaju sadržajima koje organizujemo” – ističe Emil Šarvari, predsednik UO Unije.

Organizatori poručuju i to da je Veče privrednika prilika da se na jednom mestu okupe predstavnici različitih branši, kao i različitih formata kompanija. Značaj događaja prepoznale su kompanije okupljene oko Zrenjaninskog poslovnog kruga (ZREPOK) koje su već obezbedile svoja mesta na događaju. Uz podršku “Zlatare Ormai”, Unija poslodavaca u sklopu Večeri privrednika dodeliće priznanja i vredne nagrade zaposlenima sa najdužim radnim stažom. Događaj je upotpuniti nastup plesnog studija “Free dance”, goste će tokom večeri zabavljati bend “Grupa građana”, dok će sa produkcijske strane događaj ispratiti kompanija DS production.

 

Da su događaji poput Večeri privrednika važni za lokalnu poslovnu zajednicu ističe Gorjana Ponjević Ballani, vlasnica stolarske radionice “Woodplanet”.

“Ako želiš da hodaš brzo, koračaj sam; ako želiš da stigneš daleko, koračaj s nekim. To je moto kojim se uvek vodim, kako u poslu tako i u životu. Težnja svih privrednika i preduzetnika jeste dugoročno poslovanje, a da bi ono bilo moguće, moramo da razvijamo dobre odnose sa ljudima iz našeg okruženja. Umrežavanje, protok informacija, osnaživanje i međusobna podrška najvažniji su faktori zdravog razvoja. Veče privrednika je prava prilika da izgradimo jače veze sa ljudima koji dele naše težnje i razumeju naše borbe” – navela je Gorjana Ponjević Ballani, koja je, poput drugih sagovornika, posetila Veče privrednika i prošle godine.

 

Velika očekivanja od ovog događaja ima i Maja Ilić, ispred kompanije “Nekretnine Ilić”.

“Učešće na ovom skupu nosi divan osećaj pripadnosti jednoj velikoj porodici, koja deli zajedničke probleme, ali se takođe raduje međusobnim uspesima. Biti deo ove proslave je čast i zadovoljstvo, prilika da se vidimo sa starim prijateljima i upoznamo nove, kao i da se dobro zabavimo. Prošle godine sam prvi put prisustvovala ovom skupu i malo je reći da sam bila oduševljena, te planiram svoj dolazak i svake naredne godine” – utisak je Maje Ilić iz firme “Nekretnine Ilić”.

Da ovakvi skupovi doprinose umrežavanju privrednika i preduzetnika iz lokalne sredine, potvrđuje i Svetozar Velemirov, direktor kompanije Auto centar Cune.

 

“Posebno nam je drago što je Unija poslodavaca prepoznala međusobno upoznavanje privrednika grada Zrenjanina kao veoma korisno za bolje funkcionisanje kompanija u razvoju i radu. Odličnog provoda sa prošlogodišnjeg druženja još uvek se rado sećamo” – istakao je Velemirov.

  • Prijave za Veče privrednika otvorene su do 19. februara i moguće putem mejla poslodavcizr@gmail.com
  • Cena kotizacije iznosi 6.500 dinara po osobi
  • Za kupovinu 5 ili više kotizacija, obezbeđen je popust od 5%

    Za kupovinu 10 ili više kotizacija, obezbeđen je popust od 10%