Povodom praznika Dana državnosti, naplata parkiranja u gradu Zrenjaninu neće se vršiti 15. i 16. februara 2024. godine.

 

Prvi radni dan je subota, 17. februar, od 7 časova.

Pijace će u Zrenjaninu raditi po uobičajenom radnom vremenu.

JP „POŠTA SRBIJE“

Pošte neće raditi 15. i 16. februara, izuzev pošte 23116 Zrenjanin (pošta u prostorijama Univerexporta, Alekse Šantića 34a), koja će raditi od 7:30 do 19:30 časova i pošta 23117 Zrenjanin (pošta u prostorijama Univerexporta, Mite Đorđevića 14) koja će raditi od 9:30 do 16 časova.

JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“ ZRENJANIN

Tokom praznika Sretenje – Dan državnosti neće raditi službe i šalteri u Korisničkom centru, kao ni naplatna mesta u gradu. Za vreme praznika dežuran je broj za prijavu kvarova i ekipe za intervencije na javnim mrežama.
Za vreme praznika Sretenje – Dan državnosti, koji se praznuje neradno, u četvrtak 15. i petak 16. februara neće raditi naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ u gradu, kao ni šalteri za podnošenje reklamacija, info-pult i blagajne koji se nalaze u Korisničkom centru u Petefijevoj 3.
Svi zahtevi i reklamacije koji putem korisničkog mejla info@vikzr.rs pristignu tokom prazničnih dana, biće zavedeni i prosleđeni na rešavanje prvog narednog radnog dana.
Tokom praznika za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži korisnicima je 24 časa na raspolaganju broj dispečerske službe 023/534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće, kao i svakog dana u godini, ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.