Zrenjanin- Ženska rukometna reprezentacija Srbije u četvrtak, 29. februara sa početkom od 18 časova, u Kristalnoj dvorani odigraće prvu od dve kvalifikacionue utakmice za Evropsko prvensto sa reprezentacijom Crne Gore.

Tim povodom danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija na kojoj su govorili generalna sektarka Sportskog saveza grada Zrenjanina, Vukosava Đapić Atanacković,  selektor ženske Rukometne reprezentacije Srbije, Uroš Bregar i reprezentativke Jovana Risović i Sanja Radosavljević.

„U timu je dobra i radna  atmosfera, malo smo promenili tim, opet imamo dosta mladih igrača. Sutra nas očekuje ozbiljan meč, da se suprotstavimo reperezentaciji Crne Gore i da uz pomoć zrenjaninske publike dođemo do pozitivnog rezultata“,  rekao je selektor Rukometne reprezentacije, Uroš Bregar.

„Očekujemo tešku utakmicu protiv Crne Gore, jer su kvalitetan protivnik. Na prošlom prvenstvu su bile sedme, a na evropskom su uzele medalju. Igraju prepoznatljivu, čvrstu odbranu i nadam se da ćemo uspeti da im pariramo i da nađemo rešenje za njih, da budemo disciplinovane, da ispuštujemo dogovor iz svlačionice i da uz pomoć publike pobedimo“, rekla je Jovana Risović, golman rukometne reprezentacije Srbije.

Generalna sektretarka  Sportskog saveza grada Zrenjanina, Vukosava Đapić Atanacković naglasila je da sutrašnja utakmica ima humanitarni karakter  i da sav prihod ide u humanitarne svrhe.

AKCIJA  „SPORTOM ZA BOLJE SUTRA“

Ulaznice za utakmicu između Srbije i Crne Gore prodavaće se po ceni od 100 dinara, a sav prihod biće uplaćen u humanitarne svrhe.