Zrenjanin- Postavljanjem novog asfaltnog sloja  u subotu, 30. marta, nastavljena sanacija Ulice dr Laze Kostića, a u ponedeljak se nastavljaju radovi na potezu te ulice od Dositeja Obradovića do Pere Dobrinovića.

Asfaltiranje jedne od najprometnijih ulica u naselju „4. jul“ izvodi se u dužini od preko 500 metara, u punoj širini, i jedna je od najznačajnijih investicija ovog proleća u gradu Zrenjaninu, u okviru okvira Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina.

Asfaltiranju ove ulice prethodila je sanacija dve poprečne ulice – Despota Stefana i 4. Juli, čime su izašle u susret stanovnicima Opštine „Dositej Obradović“ i jednog od najvećih gradskih naselja „4. Juli“, koji je opravdano zahtevao da ove tri prometne ulice dobiju novu asfaltnu podlogu. U Ulici dr Laze Kostića radovi su izvedeni i na raskrsnici sa ulazom na parking, gde je bilo problema posle kiše.

Pored dr Laze Kostića, putari u gradu trenutno su angažovani i u Opovačkoj ulici, naselju „Zeleno polje“, gde su tokom zemljanih radova rešeni određeni problemi sa podzemnim instalacijama, kao i na Bulevaru Veljka Vlahovića, gde je uređen novi trotoar.

Izvor:Grad Zrenjanin