Sport- Inđija je bila domaćin školskom prvenstvu Vojvodine za osnovne i srednje škole koje je ujedno i kvalifikaciono takmičenje za Školsku olimpijadu koja će se održati krajem maja u Novom Sadu. Takmičari KK Zrenjanin su predstavljali svoje škole i ostvarili odlične rezultate.

Prva mesta su osvojili Ristović Staša (7-8 razred -49kg), Ćušić Marko (7-8 razred -50kg) i Lagundžija Ivan (7-8 razred +50kg), druga mesta osvojili su Milenković Branka (5-6 razred -40kg) i Jevrem Bala (7-8 razred +50kg), dok su treća mesta osvojili Dumanić Ana Marija (5-6 razred -40kg), Fuks Lazar (1-2 razred kate I nivo), Šušak Sara (7-8 razred -49kg), Cvijanović Mateja (5-6 razred -40kg), Salapura Mila (7-8 razred +49kg) i Babić Nikola (I-II razred -63kg).

Seniorsko prvenstvo Vojvodine je održano u Inđiji. Zlatnu medalju u kategoriji -84kg osvojio je Vuković Luka pobedivši u finalu svog klupskog druga Tešanović Đorđeta. Do finana su stigli na ubedljiv način pobedivši po dva meča. Salapura Đorđe je iz predrastožnosti zbog povrede odradio samo dovoljno za plasman za prvenstvo Srbije koje ih očekuju za mesec dana.