Sport- Fudbaleri Radničkog nastavljaju niz bez poraza u Srpskoj ligi „Vojvodina“ i sa današnjom pobedom nad Hajdukom iz Kule rezultatom 1:0 ovo im je 6 pobeda u drugom delu sezone uz 4 nerešene utakmice.

U prvom poluvremenu nije bilo većih prilika na obe strane, jedina je viđena u 37. minutu kada je Gardinovački uposlio Mitrovića koji je sa desne strane gađao bliži ugao, ali je golman gostiju Pajović loptu izbacio u korner.

U drugom poluvremenu strateg Radničkog Levnaić ubacio je u igru iskusnog Karišića umesto Provčija i to se pokazalo kao odličan potez. Karišić je odmah povezao redove crveno-crnih. U 73. minutu sa preko 20 metara zapretio je Karišić nakon slobodnog udarca, ali je lopta završila malo preko gola gostiju.

Strelac nakon penala Strahinja Karišić

Prelomni trenutak na utakmici desio se u 83. minutu kada je Dimitrijević srušio Borisavljevića u šesnaestercu, a sudiji Kampiću nije preostalo ništa nego da pokaže na belu tačku. Penal je izveo iskusni Karišić i pogodio za ispostaviće se konačnih 1:0.

Pogledajte tabelu i rezultate na našem portalu  pod rubrikom SRBIJASPORT REZLUTATI OVDE

U sledećem kolu u Elemiru, 4. maja od 17 časova, odigraće se komšijski  banatski derbi između Naftagasa i Radničkog.

FK RADNIČKI: Đekić, Pelemiš, Topić, Vrbljanac, Stevanović, Mitrović, Kovačević, Gardinovački. Janjatović, Provči i Borisavljević. Zemenici igrača: Nosalj, Radić, Karišić, Arsić, Kosović, Milanović i Stepančev.

FK HAJDUK: Pajović, Stevanović, Ljumović, Dimitić, Pjošta, Živković, Kočiš, Mihajlović, Biočanin, Dimitrijević, i Marnković. Zamenici igrača: Novakov, Novaković, Cicmil, Vujin, Krtolica, Mikan i Novković L.