Sport- Futsaleri SAS-a, pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani, odigrali su prvi meč baraža za opstanak u Prvoj futsal ligi protiv ekipe Hrama iz Beograda i doživeli poraz rezultatom 0:2. Revanš će se odigrati za 7 dana u Beogradu i ukoliko SAS ostvari pobedu u gostima  majstorica će se igrati u Zrenjaninu.

Gosti su prvi zapretili u 4. minutu nakon šuta Ratkovića, ali je  golman Rodić bio na mestu. Dva minuta kasnije kapiten gostiju Dobrijević desno iskosa pogodio je stativu. SAS je preko Novkovića imao prvu priliku u 10 minutu, ali je golman gostiju Ljubić bio siguran. Kapiten gostiju Dobrijević iz slobodnog udarca zapretio je u 18. minutu, ali je Rodić bio izvanredan na golu. Dva minuta pre kraja prvog poluvremena zatresao je prečku Mile Šarenac. U poslednjih 20 sekundi prvog dela odbranio je Rodić dve stopostotne šanse gostiju, prvu je imao Živić , a potom i Ratković.

U drugom poluvremenu opet su gosti pripretili u dva navrata, ali je odličan na golu bio Rodić. U 28. minutu Tomin pogađa stativu, minut kasnije Rodić brani šut Kukolja i rukom ispred gola gostiju pronalazi Tomina koji odlično prima loptu, okreće se i na sreću Beograđana pogađa prečku.

U 31. minutu odlični kapiten gostiju Dobrijević na drugoj stativi pronalazi Borisavljevića koji rutinski pogađa za 0:1. Zapretio je SAS preko Živanova u 36. minutu, ali Ljubić je opet bio siguran na golu.

U poslednjih 3 minuta meča igrao je SAS sa igračem golmanom u polju i strpljivom igrom Novković je pronašao Kvrgića na drugoj stativi koji je pogodio stativu. U poslednjim sekundama meča pogodio je Tomin stativu nakon slobodnog udarca sa 15 metara.  Nakon greške na sredini terena igrač gostiju Kukolj dolazi do lopte i  pronalazi Borisavljevića koji drugi put trese mrežu SAS-a za konačnih 0:2.