Sport- Džudo klub  Proleter sa velikim zadovoljstvom obaveštava da će se od 25. do 28. juna u Zrenjaninu održati prestižni Međunarodni Džudo Trening Kamp „Zrenjanin 2024“. Ovaj izuzetan sportski događaj okupiće između 350 i 500 mladih džudista iz raznih zemalja.

Kamp će voditi olimpijski vicešampion i legenda džudo sporta, Varlam Lipartelijani iz Gruzije. Pored njega, učesnici će imati priliku da treniraju sa našim proslavljenim džudistima: Aleksandrom Kukoljem, Milicom Nikolić i šampionom sveta Nemanjom Majdovim.

Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje džudoa da uče od najboljih u ovom sportu.

„Treninzi će se održavati u „Kristalnoj dvorani“, jednoj od najmodernijih sportskih hala u regionu, koja će za ovu priliku biti opremljena sa 1200 kvadratnih metara tatamija. Očekujemo učesnike iz raznih zemalja, što će kampu dati međunarodni karakter i pružiti mogućnost za razmenu iskustava i uspostavljanje novih sportskih veza“- istakli su iz Džudo kluba Proleter.

Pozivamo sve zainteresovane da dođu u „Kristalnu dvoranu“ i uživaju u vrhunskom džudo spektaklu. Ulaz je slobodan za sve gledaoce, koji će imati priliku da vide najbolje džudiste na delu i podrže mlade talente“.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na veb stranici kampa https://camp.ojkproleter.rs kao i na društvenim mrežama Džudo Kluba Proleter.

„Radujemo se vašem prisustvu i zajedničkom stvaranju nezaboravnog sportskog događaja!
Dođite da zajedno podržimo mlade sportiste i uživamo u vrhunskom džudo spektaklu“- dodali su organizatori.