Sport- Odbojkašice Volejstarsa uspešno su završile sezonu u Prvoj  Vojvođanskoj ligi „Istok“ i uspele da ostvare opstanak u veoma jakoj konkurenciji timova iz regije Novog Sada.

„Volejstars je prošle godine otišao u viši rang bez jednog izgubljenog seta i spletom okolnosti mi smo kao klub umesto da igramo sa Proleterom, Kikindom, Vršcem prebačeni u regiju Novog Sada gde su znatno jače ekipe. Mnogi su očekivali da ćemo teško opstati u ligi, ali pored mnogih pehova sa povredama i malim brojem termina za treninge ipak smo se konsolidovali i doveli par pojačanja koja su se odlično pokazala. Trener Desnica nam je svojim velikim znanjem takođe dosta pomogao i na kraju smo uz veliki trud igračica opstali u ligi iz koje je recimo ispao klub proslavljenog odbojkaša Vase Mijića SK Volej Novi Sad.

Da bi klub i dalje uspešno funkcionisao potrebno je da nas grad Zrenjanin finansijski podrži, jer smo se uglavnom finansirali iz članarina. Aplicirali smo ove godine na konkursu za sportske klubove i nadamo se pozitivnom odgovoru. Napomenuo bih takođe da Volejstars ima  i drugu ekipu, koja je igrala drugu Vojvođansku ligu, imamo i pionirski pogon i ove godine smo odigrali blizu 50 takmičarskih utakmica u ove tri kategorije“ – istakao  je trener Aleksandar Šakić.

Za ekipu Volejstarsa nastupale su:

Ivana Miškeljin, Anastasija, Radosav,Dragana Fratucan, Nađa Srdanov, Bojana Kvrgić, Teodora Tea Baša, Nevena Simović, Mia Stanković, Anja Pavlica, Nina Jambor, Natasa Pejkić, Anita Fodor, Milica Gardinovački, Jovana Malbaški, Anastasia Kotarica, Anja Vuletić, Jelena Bjelajac, Anastasija Bjelajac i Milica Šemić.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE