Sport– FK Radnički Zrenjanin počeo je pripreme za predstojeće prvenstvo, na stadionu kraj „Skrobare“  prozivci je prisustvovalo čak  30 igrača.

Podsetimo, crveno -crni   su sezonu završili na sedmom mestu sa 60 osvojenih bodova, 17 pobeda, 12 poraza i 9 nerešenih utakmica. Pored igrača prozivci su prisustvovali sportski direktor Darko Tošić, Robert Kiš i Miroslav Simanić pomoćni treneri, trener golmana Goran Gavrilović i sekretar kluba Velibor Mladenović. Šef stručnog štaba Predrag Kandić trenutno je na medenom mesecu  i ubrzo će se pridružiti ekipi.

Pred prvu prozivku  prisutnim igračima obratio se sportski direktor Darko Tošić.

“ U ovoj godini koja je specifična, mi smo uspeli da ostvarimo odličan rezultat ponajviše zahvaljujući vama igračima i predanom radu našeg stručnog štaba. Ponosni smo na podatak da je blizu 20 igrača iz omladinskog pogona nastupalo u seniorskom timu u dosadašnjem delu sezone. Ambicije ostaju iste, a to je da iz utakmice u utakmicu igramo bolje, duga je  sezona, konkurencija je veća, ali mislim da ćemo je uspešno privesti kraju i potvrditi dobar rezultat. Ove szone očekujem da neko od vas mladih „bljesne“ kao što je to prošle sezone uradio Marko Kovačević i da pre svega budete zdravi-  rekao je sportski direktor Darko Tošić.

Foto: Pomoćni treneri Simanić i Kiš sa trenerom golmana Gavrilovićem.

“ Poželeo bih dobro zdravlje i puno uspeha svim igračima. Od sutra počinjemo da treniramo dvaput dnevno, u sportskom centru Bambi i na stadionu, pripreme će trajati 5 nedelja i  od vas očekujem da pre svega svi dobro odradite pripremni period i budete u konkurenciji za tim- istakao je pomoćni trener Robert Kiš i pozdravio sve igrače u ime trenera Predraga Kandića, koji je trenutno na medenom mesecu.

Raspored pripremnih utakmica:

l0.07. Kikinda
17.07. Bački Jarak
21.07. Belegiš
25.07. Šajkaš (nedelja)
31.07. Jedinstvo Rumenka
07.08. Generalna proba : 0FK Beograd

Na prozivci su prisustvovali: Golmani: Radović, Bačko, Matković, Nosalj i Kolček. Igrači:Turkulj, Ćušić, Stevnović, Kvrgić, Vujović, Šapurić, Jovanov, Bodanović, Bjelica, Janjatović, Sarić, Kovačević, Čigoja, Runjevac, Bačvanski, Marković, Vukoje, Zemunski, Putnik, Draganić, Krstnić, Gajilović, Baroševčić, Popović, Jankov, Pavković, Krstin, Pavlov, Prohaska i Savić.