Zrenjanin- Ovog vikenda četiri filma u bioskopu Kulturnog centra!

Domaći triler „Vera“

U bioskopu Kulturnog centra u subotu, 12. novembra u 20 časova prikazuje se domaći triler „Vera“. Film je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz Drugog svetskog rata, koju su nazivali i „srpska Mata Hari“. Režiju potpisuje Nedeljko Kovačić, glavnu ulogu igra Jovana Stojiljković.

Trejler: https://youtu.be/qNI1hO6pku4

 

FILMSKI MATINE

Film: „Baz Svetlosni“

U okviru filmskog matinea u bioskopu Kulturnog centra u nedelju, 13. novembra u 11 časova prikazuje se dečji animirani film „Baz Svetlosni“ . Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Baz Svetlosni je naučno-fantastični animirani film i priča o poreklu Baza Svetlosnog. Ovo je heroj koji je bio inspiriacija za nastanak igračke. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kako ga danas poznajemo.

Trejler: https://youtu.be/oDDFuRD__TA

 

Domaći film: „Džem od kavijara“

U nedelju, 13. novembra u bioskopu Kulturnog centra na programu je domaći film „Džem od kavijara“. Režiser filma je Ivica Vidanović. Projekcija počinje u 20 časova.

Andrija Kuzmanović, Anja Šević, Branislav Čubrilo, Danilo Petrović, Igor Đorđević, Jasminka Hodžić, Jelica Kovačević, Jovana Grozdanović, Marko Gvero, Mina Stojković, Nađa Kostić, Nenad J Popović, Nikola Ugrinović, Tamara Šustić i Zorana Bečić.

„Džem od kavijara“ je maestralna komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom. Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe…možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos. Gvozdenova ljubavnica Ljilja i žena Ruža – dva sveta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju neverovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih verovatno vara sa trećom, i saznale da li njihova deca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par, ili su ipak rod. Tu su naravno i Miki, Ljiljin večiti udvarač, čuvar ambasade, ginekolog i Acin drug slikar Peki koji hteli – ne hteli dele njihovu svakodnevnicu, i neverovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave celinu ove iznvanredne glumačke postave. Potpuno nepredvidivi Gvozden, uspeće još jednom finalno da iznenadi sve aktere, i time ovoj uzbudljivoj komediji doneti neočekivani rasplet.

 

Trejler: https://youtu.be/24JGiZv6e9Y

«Crni panter: Vakanda zauvek»

U utorak, 15. novembra prikazuje se novo Marvelovo ostvarenje – „Crni panter: Vakanda zauvek“ , jedan od najprodavanijih filmova novije produkcije. Reditelj ovog akcionog filma je Rajan Kugler. Film počinje u 20 časova.

Trejler: https://youtu.be/JvuU0Z9j2pM

Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja.

 

Karte za sve filmske projekcije prodaju se na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.