Na današnjoj sednici u gradskoj skupštini  vecinom glasova izabrani su sekretar,  predsednik gradske skupštine kao i gradonačelnik.

DSC_0326Za predsednika gradske skupštine izabran je Oliver Mitrović. Posle davanja svečane izjave rekao je da će se zalagati da odbornici Gradske Skupštine na jedan konstruktivan i dostojanstven način pokažu građanima Zrenjanina da će funkciju odbornika vršiti na najbolji mogući način.

Tajnim glasanjem je zatim izabran gradonačelnik Čedomir DSC_0348Janjić. Od 66 glasačkih listića, nevažeći je bio 1,  dok je 55 glasalo za i 15 je bilo protiv. Po davanju  svečane izjave rekao je da mu je namera da nastavi trend privlačenja stranih investicija i samim tim i otvaranje novih radnih mesta.“ Nastavićemo sa razvojem infrastrukture kako u samom gradu,  tako i u 22 naseljena mesta.U skladu sa tim trudiću se da sprovodim odgovornu politiku, ovo su naše zajedničke obaveze,  naš zajednički cilj i siguran sam da ću imati podršku od svih vas.U nadi da ću opravdati poverenje svih prisutnih, kao i građana  Zrenjanina, zahvaljujem se svima“.DSC_0330DSC_0335