dobra zena plakatZRENJANIN-Nakon svetske premijere na prestižnom Sandens filmskom festivalu, te usprešne domaće premijere i osvojenih nagrada. “ Dobra žena “ Mirjane Karanović, 21. aprila otpočela je bioskopski život.

U Zrenjaninu premijera filma biće održana u subotu, 7. maja, u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Osim teme filma koju je obradila, upravo dosadašnje reakcije i razgovori sa publikom, posebno nakon premijere na Festu, motivisali su glumicu da za trajanje bioskopske distribucije bude prisutna na projekcijama u svim gradovima i da učestvuje u posebno osmišljenim razgovorima sa gledaocima. Ovo će biti prvi put da jedan autor komunicira sa publikom na ovakav način za vreme trajanja distribucije.

Osnovna ideja je suočavanje sa ličnom prošlošću. Nakon tridest godina braka, glavna junjakinja saznaje tajnu o svom mužu, zbog koje je prisiljena da donese odluku da li će nastaviti da živi skrivajući istinu od sebe same, ili će ostaviti sve ono što je dotad stekla i započeti novo poglavlje, što je u njenim godinama prilično zastašujuće.

U filmu “ Dobra žena “ pored Mirjane Karanović uloge tumače i Boris Isaković, Hristina Popović, Goran Navojec, Ksenija Marisnković, Andjelka Simić, Milan Marić i drugi…. Cena ulaznice je 200 dinara.