CSC_1111_800x533Zrenjanin-Završeni su i ovi Dani piva, tim povodom održana je konferencija za novinare u multimedijalnoj sali Gradske kuće gde su organizatori manifestacije, Grad Zrenjanin i  Turistički centar Zrenjanina,  izneli podatke i svoje utiske.

-Po svim pokazateljima ovogdišnji „Dani piva“  oborili su sve rekorde. Prema broju posetilaca i prihoda, mislim da smo uradili dobar posao. Za šest dana manifestaciju je  posetilo  skoro pola miliona ljudi, bez i jednog incidenta, sa manje intervencija hitne pomoći nego na Vojnoj paradi – izjavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i dodao:“ Koristim ovu priliku da se zahvalim svim građanima i gostima na strpljenju. Mi smo se potrudili da zrenjaninci budu ponosni na svoj grad i ovu manifestaciju.“

Pokazali smo ove godine da je ovo samoodrživa manifestacija, iako još nismo sveli sve račune, mogu da kažem da smo od zakupa tezgi isplatili sve izvođače koji su koštali 12 miliona dinara- istakao je Janjić.

-31. „Dane piva“ propratilo je skoro 500 hiljada posetilaca i to je sa tačke Turističkog centra izuzetno dobro. Nadam se da čemo i sledeće godine napraviti još bolju manifestaciju iako su o ovogodišnji utisci „Dana piva“ sjajni- rekao je Zoran Ljubotina, direktor Turističkog centra Zrenjanin.