VEĆI BROJ VOZAČA POD DEJSTVOM ALOKOHOLA TOKOM DANA PIVA

car-1531274_1280_800_534Zrenjanin-  Tokom održavanja manifestacije „31. Dani piva“ u Zrenjaninu nisu zabeleženi slučajevi izvršenja težih krivičnih dela niti narušavanja javnog reda i mira u većem obimu.

Na prostorima, na kojima su se održavali programi manifestacije, prijavljene su dve krađe, dva krivična dela sitna krađa, utaja i prevara, jedno uništenje i oštećenje tuđe stvari i jedno ugrožavanje sigurnosti.

U danima održavanja manifestacije dogodile su se dve saobraćajne nezgode, jedna osoba je zadobila lake telesne povrede, dok je druga saobraćajna nezgoda bila samo sa materijalnom štetom.

Pripadnici saobraćajne policije u Zrenjaninu su za vreme održavanja manifestacije iskontrolisali 3.127 vozila i alkotestirali isto toliko vozača. U 126 slučajeva zabeležena je pozitivna količina alkohola, kod 68 vozača u dozvoljenim granicama, odnosno ispod 0,30mg/ml, dok je 58 vozača upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola u količini većoj od dozvoljene.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 71 učesnika u saobraćaju i izdato je 229 prekršajnih naloga- saopštili su iz Policijeske Uprave Zrenjanin.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap