CSC_0316Sport- U 3. kolu Srpske lige Vojvodine Fk „Radnički Zrenjanin“ gostovao je u Novoj Pazovi protiv istoimenog kluba. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 0:0.

Ostaje žal za propuštenom prilikom koju je Šarenac imao na samom startu utakmice  u 3. minutu kada je lopta pogodila stativu. Na stadionu kod Skrobare sledećeg vikenda gostuje ekipa Crvene Zvezde iz Novog Sada.

Posle odigranog trećeg  kola „Radnički Zrenjanin“ zauzima 11. mesto sa osvojenih 2 boda, lider na tabeli je Fk Bratstvo 1946 iz Prigrevice. Još jedan predstavnik iz Banata, Borac iz Sakula je ne 12. mestu odmah iza Radničkog.

Omladinci Radničkog ubedljivo su stratovali na početku VFL Banatska trijumfom protiv FK Begeja iz Žitišta rezultatom 7-0. Tokom cele utakmice omladinci Radničkog su imali veliku inicijativu, stvarali niz šansi i to pretočili u ubedljivu pobedu najavivši da su spremni za osvajanje vrha tabele.

CSC_0554_800x532

Trener Darko Tošić

Plan u klubu je da ove godine omladinci budu servis prvog tima. U prvom kolu imao sam priliku da mi na raspolaganju budu svi igrači koji nastupaju i treniraju za prvi tim. Kada smo u tom sastavu malo ko može da nam se suprostavi u ovoj ligi, malo je visok rezultat, ali to smo i očekivali jer je Begej možda i najslabiji protivnik u ovom takmičenju. U nastavku nas očekuju ozbiljnije utakmice i samim tim za nas teži posao. Ono što je najbitnije je da pružimo šansu svim igračima kroz ovu ligu i da što više igrača spremimo za prvi tim – istakao je trener omladinaca Darko Tošić.

Golove za FK Radnički Zrenjanin postigli su Vidić (2), Ramadani (2), Jeftić (1), Bjelica (1), Jevremov (1).

Za FK Radnički Zrenjanin nastupali su: Jevremov ( Cvijetić), Bjelica, Jevremov J., Šemić, Milekić (Miljuš), Jeftić ( Stojanović), Zakić, Barišić (Marković), Dačaj, Ramadani i Vidić (Obradović). Trener Darko Tošić.

Za FK Begej nastupali su: Miljević, Mijatović, Mijatović D., Bičanin, Prošić, Umićević, Simčević, Meržan, Ristić, Nikolić i Prekajski. Trener Lisica Zoran.

CSC_0537_800x532  CSC_0541_800x532

CSC_0547_800x532  CSC_0543_800x533