CIŠĆENJE DANA PIVA2_800x533Zrenjanin- JKP „Čistoća i zelenilo“ je kao i svake godine bila maksimalno angažovana na održavanju higijene za vreme manifestacije „Dani piva“. Komunalni otpad iz žičanih kontejnera sa Žitnog trga i Trga slobode iznosio se dva puta i to u toku dana i nakon završetka rada štandova. Odneto je oko 800m3 komunalnog otpada.

Angažovanje „JKP Ćistoća i zelenilo“ u periodu od 23. do 28. avgusta 2016. bilo je organizovano u tri smene. Akcent na čišćenju i pranju stavljen je na Žitni trg i okolne ulice,centar grada, Trg slobode, parking na prevlaci, Tiršovoj i okolnim ulicama. Na održavanju higijene i odnošenja komunalnog otpada bilo je angažovano preko 50 radnika raspoređenih po smenama i sva dodatna mehanizacija. Bila je spremna i dežurna ekipa da reaguje ako je potrebno na hitne intervencije.

CIŠĆENJE DANA PIVA1_800x600 Nakon zatvaranja manifestacije „Dana piva“, radnici JKP „Čistoće i zelenilo“ i dalje intezivno rade kako bi detaljno očistili i doveli u prvobitno stanje glavno mesto događaja, kao i centralnu gradsku zonu- saopštili su iz JKP „Čistoće i zelenila“.